Poké Bowls København © Olioli

Her skal du spise poké bowls i København

Den hawaiianske madtrend er både smuk, sund og delikat. Vi guider til hovedstadens bedste steder at bestille en farverig madskål

Olioli poké bar København © Instagram / @oliolipokebar
1 / 5

Olioli

Sidste år slog Olioli dørene op til Danmarks første poké bar på Frederiksberg. Siden har Olioli også åbnet i København K. og snart kommer endnu en bar på Østerbro.

Hos Olioli kan du enten vælge en af de seks standard bowls med eksempelvis and, laks eller kammusling, eller vælge selv at mikse en skål af de friske råvarer. Hertil kan du nyde et glas friskpresset juice.

Gammel Kongevej 169, Frederiksberg C.

Frederiksborggade 31, Kbh K.

Maui poké bar København © Instagram / @mauicph
2 / 5

Maui Poké

Hos Maui Poké finder du op til ti forskellige poké bowls – alle sammen proppet med friske råvarer og lækre toppings. De to ejere, Youssef Ramy og Milan Damjanovic, har inden åbningen af Maui Poke rejst verden rundt for at studere de forskellige variationer af poké bowls med henblik på at udvikle deres egne signatur bowls.

Når du besøger Maui Poké, bør du også smage deres hjemmelavede lemonade eller mango-iste.

Ravnsborggade 12D, Kbh N.

Reykjaviksgade 3, Islands Brygge.

Mypoké København © Instagram / @mypokedk
3 / 5

MyPoké

Den første MyPoké-restaurant åbnede på Frederiksberg i februar 2018, og siden da har den lille kæde åbnet tre yderligere spisesteder rundt om i byen, blandt andet i stormagasinet Illums kælder.

MyPoké er udstyret med gode siddepladser til de besøgende, men du kan selvfølgelig også vælge at tage din poké bowl med hjem.

Gammel Kongevej 173, Frederiksberg.

Strandvejen 185, Hellerup.

Rosenvængets Allé 3, København Ø.

Østergade 52, København K.

California Kitchen Poke Bowls © Instagram / @californiakitchen
4 / 5

California Kitchen

Som det lyder af navnet, udspringer California Kitchen fra Los Angeles' tradition for foodbowls, men på menukortet finder du også to slags poké bowls.

Hvis vejret er til det, kan du nyde din poké bowl udendørs med en Kombucha-drik eller kokosnødjuice.

Nørrebrogade 12 Kbh N.

Vesterbrogade 58 Kbh V.

Hafnia Bar Poke Bowls © Instagram / @hafnia_bar
5 / 5

Hafnia Bar

På Hafnia Bar finder du bæredygtig mad lavet på økologiske råvarer. Udover de traditionelle poké bowls med fisk og tang, kan du på Hafnia også prøve poké bowls med hjemmelavede falafler.

Dertil tilbyder Hafnia hjemmelavede smoothies og søde sager til dessert, såsom en romkugle med dadler og en veganske raw cake.

Store Regnegade 26, Kbh K.

Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev