Cara Delevingne er fokus for dokumentaren The Cara project
© Wenn.com

Ny dokumentar går helt tæt på Cara Delevingne

Med en pensioneret modelkarriere og en ny skuespillerkarriere byder eksmodellens liv på mange spændende historier, som vises i ny dokumentar

Cara Delevingne var en af sin generations største modeller, og det kom derfor som et chok for mange, da den unge model pludseligt meldte ud, at det nu var slut med modelkarrieren. Med over 34 millioner følgere på Instagram havde hun opnået stor succes inden for en branche, hvor kun få får lov til at være på toppen. Men ifølge Cara Delevingne ødelagde modelbranchen hendes selvværd, og hun ville derfor hellere forfølge sine skuespillerdrømme.

Det kan være et svært karriereskift, da man som et kendt modelansigt ikke nødvendigvis vil kunne overbevise publikum om ens skuespillerevner. Ikke desto mindre er dette karriereskift ved at lykkes for Cara, som nu kan skrive flere roller på sit cv, senest i filmen Suicide Squad.

Cara Delevingne har altid været kendt og elsket for sin sjove personlighed og åbenhed, og netop derfor ser vi frem til dokumentaren The Cara Project. Dokumentaren vil vise, præcis hvordan det er lykkedes for Cara at skifte karriere, og følge den tidligere models rejse til succes på det hvide lærred.

Dokumentaren er stadig ikke offentligt tilgængelig, men vil formentligt blive solgt på dvd i de kommende måneder og vil blive udbudt til forskellige tv-stationer ifølge Variety.com.

Indtil videre har det været sparsomt med information om dokumentaren, men med Cara Delevingne i fokus er vi sikre på, at den nok skal blive spændende.