Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hero_1500x545 © ProFlowers

Denne plante kan forbedre din søvn

Har du problemer med at sove? Så kan du med fordel investere i denne plante, der kan forbedre din søvn – og som tilmed er nem at passe.

Mange mennesker lider af søvnbesvær eller deciderede søvnproblemer, og diagnosen insomni, der betegner problemer ved at falde i søvn samt at fastholde søvn, er efterhånden også en udbredt forstyrrelse hos mange mennesker. Faktisk er det et af de hyppigste helbredsproblemer blandt voksne i Danmark.

Der er en lang række ting, du kan ændre i din dagligdag, hvis du ønsker at forbedre din søvn, og et af de nemmeste tiltag, du kan implementere i din hverdag, kommer her.

Det er nok alment kendt, at planter renser luften, når de omdanner vores udåndingsluft, kuldioxid, til ny, frisk luft, oxygen, som vi kan indånde. Men vidste du, at nogle planter også har decideret helbredsfremmende funktioner og ligefrem kan forbedre din søvn?

Hvis du gerne vil forbedre din søvn, er der særligt én plante, du med fordel kan investere i til dit soveværelse. Aloe veraen er en af de planter, som frigiver en særligt stor mængde oxygen – heriblandt om natten – hvilket renser luften og dermed bidrager til, at vi nemmere kan trække frisk luft og får en bedre nattesøvn.

Ud over at planten kan fremme bedre nattesøvn, er du måske bekendt med dens medicinske effekt. Gelen inden i aloe veraens blade er nemlig smertelindrende og sårhelende.

Der er altså mange gode grunde til at fylde dit hjem med den grønne plante, der yderligere er dekorativ og ikke mindst forholdsvis nem at holde. Lyder det tiltalende?

Skærmbillede-2020-11-18-kl.-10.23.56
Aloe vera-plante fra IKEA

IKEA
Aloe vera
59 kr.

(kan kun købes i butikkerne)

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev