Nyt partyspecial af Costume på gaden

Interview med Medina, masser af julegaveidéer, fokus på Louis Vuitton og en komplet festguide. Smugkig i det nye Costume her

Costume 152 © Costume / Sascha Oda
1 / 9

Costume 152

“Kære læser

November er godt i gang, og jeg nyder de smukke landskaber med nedfaldne blade og snart nøgne træer. Det er den perfekte sæson til at læne sig tilbage, tage et øjeblik for sig selv og fordybe sig i (mode-)læsestof.

Og så er det jo heldigt, at vi netop har sendt vores decembernummer på gaden. Nedenfor kan du se, hvad du blandt andet kan glæde dig til - men husk også at kigge forbi her på Costume.dk, hvor måneden byder på sneakers, julegaveønsker, en masse dejlige skønhedsguides og meget mere – alt det kan du læse mere om HER.

God fornøjelse med det nye nummer af Costume.

Mvh

Rikke Christensen
Chefredaktør“

Interview med Medina © Costume / Sascha Oda
2 / 9

Interview med Medina

Læs det hudløst ærlige interview med Medina, der fortæller åbent om alt fra hjertesorg, den eneste ene (i flertal), om at være sin egen værste fjende og sit unormale normale liv (som hun kalder det).

Julegaveideer © Costume
3 / 9

Julegaveideer

Få redaktionens julegaveidéer under 300, 500, 1.000 og 2.000 kroner.

Husk også, at du hver fredag på Costume.dk får gode julegaveideer helt frem til juleaften.

Modeserie © Costume / Sascha Oda
4 / 9

Modeserie

Vi har været i Paris for at skyde den ene af vores modeserier med den danske topmodel Kirstin Liljegren. Lad dig inspirere af det sexede og rå franske 60'er-look.

Designerduoer © Costume / Josephine Svane
5 / 9

Designerduoer

Vi har talt med tre danske designerduoer, der fortæller om det at arbejde side om side og kunsten at skulle adskille arbejds- og privatliv.

Festguide © Costume / Anna Stockland
6 / 9

Festguide

På skønhedssiderne guider vi dig ikke bare til sæsonens sejeste frisure og til de gode produkter 'dagen derpå' - du får også vores 10 festfavoritter og dine 7 nye bedste veninder, der kan hjælpe med alt fra smukke negle og tør vinterhud til de helt rigtige bølger i håret.

Konkurrencen © Costume / Pilgrim
7 / 9

Konkurrencen

Denne måned kan du vinde smykker for 10.000 kroner - deltag i konkurencen HER.

Juleshopping-event © Costume / Day Birger et Mikkelsen
8 / 9

Juleshopping-event

Day Birger et Mikkelsen og Costume inviterer til eksklusiv shoppeaften med fantastiske juletilbud, 15 procent rabat, lækre goodiebags og julesnacks.

Se mere HER.

Abonnement
9 / 9

Abonnement

Hvis du ikke allerede er abonnent, så bestil dit abonnent i dag - du får 5 numre af Costume + denne smukke Marc Jacobs-parfume for 249 kroner + porto. BESTIL HER.