Vind 2 styles fra Day til sommerens fester

Vind 2 styles fra Day til sommerens fester

Costume har fødselsdag, og i den anledning får du mulighed for at vinde to smukke styles fra Day til en samlet værdi af 3.198 kroner

8. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Denne gang vil en heldig vinder blive ejer af to styles fra det danske brand Day. Præmien indeholder en klassisk blondetop med løse ærmer og høj hals, samt en elegant, lang kjole med boheme-udtryk og et broderet mønster på brystet.

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 3.198 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilket land stammer Day fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste