Hos Complete Me kan du få en anderledes og unik spa-oplevelse - Tranquility Floatation - som får dig til at koble fuldstændig fra og finde din indre ro.

Vind en spa-oplevelse hos Complete Me

Vind et gavekort til spabehandlingen Tranquility Floatation og Salty Lemongrass Scrub fra Complete Me

2. februar 2010 af Costume

Du kan blive den heldige vinder af en helt særlig præmie - et gavekort til et 3-turs klippekort til Complete Mes spabehandling Tranquility Floatation. Værdien er 1.500 kroner.
Om Tranquility Floatation skriver Complete Me:
"Forestil dig at ligge som i vægtløs tilstand i velduftende, kropstempereret vand. Varmen, luften og følelsen af at svæve i et mørkt rum afslapper ikke alene dine muskler, men giver dig fuldstædig ro i sindet. Det er i princippet det, som Floatation går ud på: At ligge i et Floatation-kar, hvor det meget salte og tempererede vand sørger for at vægtløs tilstand indtræder."
Hvor lyder det skønt. Og Tranquility Floatation er ikke bare en usædvanlig og afslappende spaoplevelse - det afhjælper også en række lidelser som muskel- og ledsmerter, ryg- og gigtlidelser, stress, migræne og søvnproblemer. Desuden forbedrer det dit kredsløb og styrker blodomløbet, styrker fordøjelsen og meget mere.
Og som om det ikke var nok, forkæler Complete Me også vinderen med en Salty Lemongrass Scrub fra Complete Me til kroppen. Den indeholder saltkrystaller fra Dødehavet, jojobaolie, jomfrukokosolie og æteriske olier fra grape og lemongrass. Værdien er 245 kroner.
Skynd dig at svare på nedenstående spørgsmål, så du deltager i konkurrencen om de skønne præmier fra Complete Me. Du skal svare senest mandag 8. marts. Vinderen får direkte besked.
Læs mere om Complete Me på Complete-me.dk.


Hvor i København ligger Complete Me?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste