Vind fine sommerfavoritter fra Bianco

Mangler du også de perfekte sko til din sommergarderobe? Så har du mulighed for at vinde den perfekte præmie

29. maj 2017 af kommerciel redaktion for Bianco

Sommeren er godt på vej, så endelig kan fødderne blive sat fri i åbne sko og sandaler. Men har du stadig ikke fundet lige det par, der skal bære dig gennem sommeren i år?

Det danske skomærke Bianco har et stort udvalg af sko og sandaler. Så om du er mest til det sporty, det klassiske eller det feminine look, kan du finde lige det par, der passer bedst til din personlige stil.

Nu kan du endda være så heldig at få opdateret din sommersko-samling, så dine fødder kan gå sommeren i møde med stil. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Tre heldige læsere kan vinde et gavekort til Bianco på 1.000 kroner. Gavekortet kan kun benyttes i Biancos fysiske butikker – ikke i onlineshoppen. 

SÅDAN DELTAGER DU

Alt du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest d. 29. juni 2017.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Bianco er kendt for sine skandinaviske skodesigns, men fra hvilket land stammer brandet?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste