Costume sparker ny sæson i gang

Bliv guidet til sæsonens største tendenser, få insidertips til modemetropolerne og læs vores interview med Isabel Marant. Smugkig i det nye nummer af Costume her

Ny sæson
1 / 8

Ny sæson

Tænk klare farver, højtaljede denimstyles og midterskilning, og du er godt på vej. Gucci fører an på catwalken med 70’er vibes, og vi viser dig de bedste look fra Frida Gianninis andensidste kollektion, der på mange måde opsummerer tendensen allerbedst.

Vi har mødt designeren og kvinden, som klæder modeikonerne på, Isabel Marant, til en snak om det at være selvstændig forretningsdrivende, og om at have en drøm, man fører ud i livet.

Vi sætter også fokus på den levende legende Anne Leibovitz, hvis billeder har været med til at definere amerikansk Vogue gennem årtier.

Vi har derudover mødt tre dygtige og succesfulde karrierekvinder, der fortæller dig, hvordan du klæder dig på til succes.

Vi glæder os allerede til at hygge med dig på sofaen.

Glædelig ny sæson!

Rikke Christensen

Smugkig i Costume 154 herunder.

Interview med Isabel Marant © Josephine Svane
2 / 8

Interview med Isabel Marant

I anledning af Isabel Marants butiksåbning i København tidligere i år, mødte vi den stilfulde dame til en snak om alt fra den spæde begyndelse som ung rebelsk designer i 80'erne til chef for eget modehus i Paris.

Sæsonens tendenser
3 / 8

Sæsonens tendenser

Vi har samlet sæsonens sejeste og flotteste tendenser til dig, og guider dig selvfølgelig til at få dem ind i din garderobe.

The list
4 / 8

The list

I forlængelse af vores trendrapport fra sæsonen, giver vi dig også et overblik over de 16 bedste ting fra modeugerne.

Kvinder, mode og magt
5 / 8

Kvinder, mode og magt

Vi har set nærmere på modens magtfaktorer, og hvordan dine outfits kan give dig gennemslagskraft. Derudover kan du møde tre seje og stilfulde damer, der bruger moden bevidst i deres karriere.

Muse © Olivia Frølich
6 / 8

Muse

Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, har skudt en supercool, 70'er-inspireret serie med den smukke Frida Gustavsson - som også er på forsiden af dette nummer.

Drop de dumme jobvaner
7 / 8

Drop de dumme jobvaner

Rynker før tid, ekstra kilo på sidebenene og rygproblemer er blot nogle af de ubehagelige bivirkninger, som du risikerer at opleve, hvis du ikke lærer at navigere uden om sundhedsfælderne på dit arbejde. Vi guider dig udenom de dumme jobvaner.

Modellernes hotspots
8 / 8

Modellernes hotspots

Rejseartiklen i denne måned er en guide fra nogle af Danmarks største topmodeller til modebyerne New York, London, Paris og Milano.