Olivia Nepper Winther

Journalist, 26 år

1. januar 2012

Mail: Oliviaw@benjamin.dk

Uddannelse: Cand. Mag. fra Roskilde Universitet

Hvad har du mest af i garderoben?
Jeg kommer virkelig tit hjem med blomsterprint, buksedragter, hårbånd og skjorter. Og lige for tiden har jeg en ting for velour.

Bedste skønhedstip?

Jeg er ret vild med læbestifter og har en stor samling fra MAC i forskellige røde, pink og orange nuancer, som jeg bruger til både hverdag og fest. Derudover er mit bedste skønhedstip en masse frisk (hav)luft. Jeg elsker havet og bader året rundt - og så er jeg netop gået i gang med at spare op til en sejlbåd med min kæreste.

Hvilken kendt person ville du helst spise middag med (og hvorfor)?

Pippi Langstrømpe. Som barn kunne jeg aldrig få nok af at høre om den bom-stærke og sympatiske Pippi i Villa Villakulla. Hun er stadig en af mine store helte, der giver guldmønter til tyveknægte og kun starter i skole for at kunne få sommerferie. En middag i Pippis selskab skulle klart akkompagneres af et par gode røverhistorier og afsluttes med en omgang tag-fat i køkkenet.

Hvorfor er det fedt at være journalist?

Det der med at dykke ned i et specifikt emne i et tidsrum for at slippe det igen og kaste sig over noget helt andet, gør jobbet som journalist alsidigt og spændende. Og så elsker jeg, at jeg qua mit job får lov til at møde så mange forskellige, inspirerende mennesker.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste