© @nicolemclaughlin

Her er Instagram-profilerne, Costume-redaktøren holder øje med lige nu

Mangler du lidt ny inspiration? Clara Matz, kommerciel redaktør på Costume, deler her de Instagram-profiler, der inspirerer hende lige nu  – og du kan finde alt fra mode til arkitektur og et godt grin.

Selvom en gåtur i den friske luft er på de flestes liste over daglige gøremål lige for tiden, kan vi ikke komme udenom, at mobilen, som vi ofte har lige ved hånden, er en nem og hurtig genvej til underholdning og tidsfordriv, når timerne derhjemme kan føles mange og lange.

Lige for tiden kan flere nok også nikke genkendende til et øget forbrug af Instagram, måske endda i en sådan grad, at feedet meddeler om at, at du er "ajour" hurtigere end nogensinde før. Hvis du er opdateret på, hvilke sjove tricks Instagram faktisk har at tilbyde, kan lidt fornyelse af indhold i dit feed måske være løsningen på nye inputs og stimulans fra omverdenen.

Instagram er den oplagte platform, når vi skal søge efter ny inspiration til alt fra mode til mad og oplevelser. Nedenfor deler Costumes kommercielle redaktør, Clara Matz, nogle af de profiler, som hun selv er inspireret og underholdt af for tiden. Og mon ikke der er en enkelt eller to, der enten kan give dig inspiration til gode captions, sjove motiver eller stilfulde outfits?

Håndplukket til dig

Nensi Dojaka

"Jeg elsker det lidt avantgarde mærke Nensi Dojaka, som jeg fik øjenene op for gennem Instagram. Mødet mellem et 90'er-inspirerede looks og et mere nutidigt og innovativt udtryk er genialt, specielt når The Crown-stjernen Emma Corrin bærer det.”

Nicole McLaughlin

"Det er muligvis ikke kønt, men det er virkelig ikke uden humor at følge Nicole McLaughlin på Instagram. Hendes værker er super skøre, og jeg er altid underholdt, når hun lægger noget nyt op.”

Lady Di revenge looks

"Apropos Diana, så kan jeg aldrig få nok af gamle billeder af hende – hvem kan i virkeligheden det? Denne profil giver den gas med de lækreste billeder af mit yndlings-stilikon i alt fra sporty looks til de helt klassiske og royale outfits. Der er altid inspiration at hente.”

Apoc Store

"Jeg har først for nylig fået øjnene op for Apoc Store, som er et univers fyldt med kurateret mode og kunst. Jeg elsker deres finurlige udvalg af tøj, sko og sjove interiørfund, som desuden kan fås på deres hjemmeside.”

Steffan

"Jeg er vild med alt ved Steffans univers. Æstetikken får mig altid til at føle, at jeg befinder mig et helt andet sted, hvad enten det er i Londons undergrund, i Picassos studio i Cannes eller på et slot ved Lake Como. Han gør derfor heller ikke rejselysten eller trangen til nye kulturelle inputs mindre med alle sine fantastiske billeder af internationale kunstnere og arkitektoniske værker.”