Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kjole fra Gina Tricot til 299 kr.

Hvad skal jeg give min kæreste i julegave?

Nicolaj får hjælp af Miss Costume til at finde den perfekte julegave til sin kæreste

Kære Miss Costume
Jeg sad og kiggede i min søsters Costume, da jeg faldt over en lækker kjole (eller top, kender ikke alle de fancy navne for alt lingeriet). Men jeg blev meget interesseret i kjolen på side 38-39 (Costume nummer 79) fra Gina Tricot. Kjolen havde jeg tænk mig kunne være en del af en julegave til min dejlige kæreste. Da det er første jul, vi har sammen, vil jeg gerne give hende en god flot gave, men hun ser helst, den ikke bliver for dyr, for så bliver hun forlegen.
Jeg bor i Jylland og kommer ikke til København hver dag, så jeg kan ikke skaffe kjolen. Men jeg vil høre, om I kunne hjælpe mig med, hvor jeg kan få den på nettet. Og hvad vil I ellers foreslå til en god julegave til en kæreste, der bare betyder alt for mig.
Med venlig hilsen Nicolaj
PS. God Jul.

Kære Nicolaj
Tak for din mail. Det er fantastisk at høre, du gerne vil give din kæreste den perfekte gave. Det vil jeg naturligvis gerne hjælpe dig med.
Du kan desværre endnu ikke købe Gina Tricot online på den danske side, men heldigvis kan du købe det på den svenske side. De sender også til Danmark. Du skal blot huske at vælge Sverige, når du klikker ind på Ginatricot.com. Jeg har også fundet en anden flot kjole fra Gina Tricot, samt en blazer, som jo er uundværlig i enhver garderobe både denne og næste sæson. Jeg har også fundet en kjole fra H&M, som heller ikke er så dyr, at din kæreste bliver forlegen.
Du kan også glæde hende med et skønhedsprodukt, som du kan købe online - så behøver du ikke rejse til København for at købe gaven. Klik her, og se mine forskellige forslag. Jeg håber, din kæreste bliver glad for din gave. Og du bliver glad for at give den.
Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume
Har du et spørgsmål, så skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev