Hvilke sko skal jeg gå efter denne sæson?

Sko, sko heldigvis endnu flere sko. Miss Costume har fundet et stort udvalg af sæsonens flotteste

11. marts 2009 af Miss Costume

Kære Miss Costume
Jeg skal have fundet mig et par sommersko. Eller faktisk to. For det første dem med hæle - hvad skal man gå efter denne sæson? For det andet de flade - hvordan skal sandalerne se ud denne sæson?
Jeg har en ret klassisk stil og ikke specielt lange ben - så rådene må gerne tage disse ting med i betragtning.
På forhånd tak.
Med venlig hilsen Mette

Kære Mette
Tak for din mail. Hvor er du heldig, at du ikke bare skal have et, men hele to par sko. Jeg elsker sko, og jeg må råbe i kor med alle andre fashionistaer, at man ikke kan få for mange sko, og at de rigtige sko kan løfte ethvert outfit. Nå, nok om mig og mine undskyldninger for at shoppe sko. Det er jo dig der er heldig og skal have nye sko.
En af sæsonens stærkeste skotendenser er igen pompøse og opmærksomhedskrævende sko. Gå efter udsmykkede sko, som er små kunstværker, og vælg gerne dem med hæle så høje som skyskrabere.
Sandaler (både høje og lave) med masser af remme, bindebånd og kvaster fylder også i foråret. Hvis du gerne vil op i højderne, og stadig have fornemmelsen af flade sandaler, kan du gå efter sandaler med plateau. Acne har lavet et par, der er fantastiske at gå i - du føler, at du går med flade sko, men samtidig er du løftet højt op.
Jeg har fundet et stort udvalg af sæsonens sko til dig - både høje og flade og spektakulære og mere klassiske sko. Klik her, og se skoene.

Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål? Så skriv til miss@costume.dk

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste