Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lilla øjenskygge hos Bottega Veneta efterår og vinter 2008

Hvilken farve øjenskygge passer til mig?

Guld og lilla vil passe perfekt til Anja, siger Miss Costume

Hej Miss Costume
Jeg har grønne øjne, og jeg kunne godt tænke mig at prøve andre farver end brune, når jeg skal lægge en flot øjenmake-up. Har du nogle konkrete eksempler og ideer?
Knus Anja

Kære Anja Tak for din mail. Guld, guld og atter guld. Farven er supersmuk til grønne øjne og en af de største makeup-tendenser denne sæson. Det er op til dig, om du vil gå efter en rigtig guldfarve, eller om du vælger en mørkere bronzetone. Du kan også kombinere de to farver, så der skabes mere dybde.
Start med at lægge guldfarven inderst i øjenkrogen, så dit øje åbnes. Herefter lægger du bronzefarven langs øjenvipperne -både over og under vipperne. Blend de to nuancer sammen, så der ikke bliver nogen overgang.
Har du mod på at kaste dig ud i lidt vildere farver, så passer lilla til alle øjenfarver. Gør som hos Bottega Veneta, og læg en kraftig lilla øjenskygge på hele øjenlåget, og slut af med to-tre lag mascara. Det skaber et cool 1960'er-look. God fornøjelse.

Kærlig hilsen Miss Costume

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev