Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skriv til miss@costume.dk

Hvorfor kan jeg ikke få Toklums sko for Costume i størrelse 42?

Lotte vil gerne have et par af Toklums pink sko for Costume, men de findes ikke i hendes størrelse

Kære Miss Costume
Jeg er en af de uheldige kvinder, der bruger en størrelse 42 i sko. Jeg så, at I tidligere havde et Miss Costume-indlæg om butikker, hvor større størrelser kan købes. Da jeg så, at I i samarbejde med Toklum skulle designe en sko, havde jeg virkelig glædet mig, for mon ikke I så lavede dem i en stor størrelse, når I selv kendte til problemet. Men til min store skuffelse var den kun til en størrelse 41, 5. Jeg håber, at I vil overveje jeres størrelser til næste gang, I skal lave samarbejde med en af de dejlige danske designere.
Med venlig hilsen Lotte Kære Lotte
Tak for din mail. Du har en rigtig god pointe, og vi er opmærksomme på problemet. Derfor overvejer vi at lave en større størrelse, hvis vi en anden gang laver et lignende samarbejde.
Der er dog håb for, at du kan passe et par af Toklums sko for Costume. En af journalisterne på redaktionen bruger nemlig normalt størrelse 42 i sko, og hun prøvede skoene i størrelse 41,5, og heldigvis passede de. Hvis du bor i nærheden af Kassandra i København, Leah Maria i Charlottenlund eller Lundgren P i Århus (der alle forhandler skoene), kan du smutte forbi og prøve skoene. Det kunne jo være, at de også passer dig perfekt.

Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål, så skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev