Man Repeller: “Jeg har valgt mode over mænd"

Kom med hjem til blogger Leandra Medine til en snak om mode, Man Repeller-stil og hvordan det hele startede

Vogue UK har hevet fat i Leandra Medine, mode-mastermindet bag bloggen Man Repeller, for at høre nærmere om hendes misundelsesværdige stil og succesfulde blog.

Det hele startede med en tur i Topshop og en klagesang om dårlige datingoplevelser:

“Jeg var i Topshop med en af mine tætte veninder, og jeg gik og klagede over mit kærlighedsliv, indtil hun sagde 'selvfølgelig er der ikke nogen, som vil date dig, du klæder dig jo ikke for mænd'," fortæller Leandra Medine med et smil i det nye videointerview på Vogue.co.uk, hvor hun viser sin garderobe frem.

"Det var et virkelig skelsættende øjeblik, hvor det gik op for mig, at jeg var single efter eget valg, fordi jeg vælger mode over mænd. Det var der, jeg startede min blog," siger hun.

“Hvis det føles forkert, ser det formentlig rigtigt ud"

Venindens ord blev til blognavnet Man Repeller, og Leandra Medines uhøjtidelige og ofte usexede tilgang til mode, har positioneret hende som en af branchens mest indflydelsesrige stemmer.

Men hvad vil det så helt præcist sige at have Man Repeller-stil?

"Det handler om at have det godt med dig selv og føle dig selvsikker. Alle de varme følelser, der kommer op i dig, når du ser dig selv i spejlet og tænker 'Damn!'" forklarer Leandra Medine.

Og hendes stiltip nummer ét: "Hvis det føles forkert, ser det formentlig rigtigt ud."

Kig med i Leandra Medines garderobe og se resten af interviewet på Vogue.co.uk og hør hendes nye podcast om modebranchen her.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF