Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

T-shirt fra Wildfox til cirka 490 kroner hos Asos.com.

Min stil er kedelig. Hjælp

Katrine vil føle sig mindre kedelig i sin afslappede stil - uden at ty til masser af farver og femininitet. Miss Costume hjælper

Hej Miss Costume.
Jeg har virkelig et problem, når det kommer til min garderobe - jeg fungerer slet ikke i tøj med farver eller tøj, der er feminint. Jeg elsker virkelig Freja Beha's stil, men føler mig kedelig og 'clean' i jeans og T-shirt. Jeg har brug for idéer - hjælp.
Fra Katrine

Kære Katrine
Tak for din mail. Jeg er enig, Freja Behas stil er fed og passer perfekt til hende. Og det er en ekstrem vigtig pointe: at din stil er dig. Hvis du ikke er til feminine flæser og masser af pangfarver, skal du ikke gå med det. Når det så er sagt, er der helt sikkert noget, du kan gøre for at pifte dit casual look lidt op. For eksempel kan du eksperimentere lidt med at lade tanktops i meget afdæmpede farver, som svag gul titte frem under dine trøjer. Eller købe T-shirts med print. Wildfox har lavet en skæg T-shirt med kattemotiv. Du kan også gå efter tøj med rå, men iøjenfaldende detaljer. For eksempel har Wood Wood lavet en fin trøje med sorte lynlåsdetaljer. En nem måde at gøre det hele lidt sjovere er med neglelak. For eksempel i lys grå som lakken fra Sparkle and Fade. Items med striber i sort/hvid og sort/grå kan også live op.

Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og se flere svar fra Miss Costume.

Skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev