Adax teamer op med it-girl

Danske Adax er gået sammen med den norske it-girl, Caroline Berg Eriksen, om en taskekollektion, der kan gå igen sæson efter sæson. Læs med her

Den norske blogger og it-girl, Caroline Berg Eriksen, har i samarbejde med Adax-designer Naja Silfen, designet en taskekollektion, som er inspireret af hendes eget univers. Med fokus på detaljer har hun lavet fem tasker, som både er tidløse og detaljerige.

“Caroline har nogle visionære og spændende idéer om design, og vi er rigtig glade for dette samarbejde. Adax fokuserer 100 % på kvalitet og design, og i samarbejdet med Caroline når dette et højere niveau. Der er ingen tvivl om, at disse tasker vil være aktuelle sæson efter sæson,” siger Pia Silfen, markedschef hos Adax.

Også den norske model er begejstret for samarbejdet: ”Der er ingen tvivl om, at dette er noget, jeg har drømt om – hvem ønsker ikke at lave sin egen taskekollektion? Det kommer måske ikke som en overraskelse, men alle taskerne er mine favoritter!”

Taskekollektionen består af en aftentaske, clutch, hverdagstaske, weekend/sportstaske og pung i flot kalveskind, med priser fra 799 – 3.999 kroner. Derudover har hun lavet en pom pom, som kan bruges som nøglering og pynt til tasken til 199 kroner.

Kollektionen vil være tilgængelig i butikkerne fra januar 2016 og på Adax.dk allerede nu.

DET HER VIL DU IKKE GÅ GLIP AF