Bruuns Bazaar får en ny chance

Det ikoniske danske brand er blevet reddet og bliver nu en del af en ny familie. Læs alt om den overraskende drejning for Bruuns Bazaar her

Tidligere denne måned måtte vi desværre meddele, at det ikoniske danske brand, Bruuns Bazaar, havde indgivet konkurserklæring på grund af økonomiske problemer. Men som sendt fra himlen kommer nu en redningsmand, der her til morgen i en pressemedelelse meddeler at have købt Bruuns Bazaar og BZR fra dags dato.

Nyt liv til Bruuns Bazaar

Det er den familieejede danske virksomhed Hanssen Brands A/S, der har købt Bruuns Bazaar og BZR, og det betyder ikke bare, at de to internationale brands nu begge får mulighed for at overleve, men også for at vokse sig stærkere:

“Vores ambition er at udvælge de helt rigtige samarbejdspartnere, der formår at drive Bruuns Bazaar og BZR videre med respekt for både det, som kunderne forventer af kvalitet og udtryk og den ånd, som Bjørn og Theis Bruun skabte,” fortæller Søren Hanssen, CEO i Hanssen Brands A/S.

Fokus på skandinavisk design

Hanssen Brands A/S er en del af den jyske Hanssen-koncern, som blandt andet er storaktionær i IC Group A/S, der huser populære brands som Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance. Med dette fokus på skandinavisk design lå det lige for at trække Bruuns Bazaar med ind i familien.

Det nye køb af Bruuns Bazaars og BZR giver de to skandinaviske designikoner en ny fremtid, og mulighed for at videreføre deres ikoniske status på både den danske og internationale modescene.