Calvin Klein Jeans åbner pop up-shop i Illum

Nu kan du shoppe Calvin Klein Jeans-kollektionen i Illum i den nyåbnede pop up-shop på anden sal

Vil du også gerne have fingrene i Calvin Klein Jeans' skønne logodesigns og velsiddende jeans? Eller hvad med det sporty undertøj, vi har set florere på Instagram under hashtagget #mycalvins? Nu kan du shoppe de fine items i Calvin Klein Jeans' nye pop up-shop på anden sal i Illum i København helt indtil 15. januar 2015.

Calvin Klein Jeans har på det seneste fået en stor revival - blandt andet i forbindelse med deres eksklusive kollektion for Mytheresa.com - tag et nærmere kig på den her. Med kollektionen kom en storslået kampagne, der genskabte Kate Moss' berømte billeder fra 90'erne, men denne gang med hendes lillesøster, Lottie Moss, som frontfigur. Udover den nostalgiske kampagne har Calvin Klein Jeans været yderst aktive på de sociale medier med den virale kampagne #mycalvins, som du sikkert er faldet over.

Nu har Calvin Klein altså også valgt at ekspandere i Norden - til stor fordel for os. Calvin Klein Jeans-linjen er baseret på denim og moderne amerikansk design, men du finder meget mere end denim items i kollektionen.

Skal din efterårsgarderobe udvides med skønne basic logoitems eller måske noget lækkert denim? Så hop ind i Illum og besøg den nye pop up-shop.