Det kan du glæde dig til i 2010

Se, hvilke kollektioner, film og gensyn, du kan skrible ned på din must-see liste for 2010

Kollektion: Céline
1 / 7

Kollektion: Céline

Modeverden har ventet i spænding, men nu skal vi snart ikke vente længere. Til foråret kan du endelig få fingre i Phoebe Philos første kollektion for Céline (Philo har tidligere haft stor succes som chefdesigner for Chloé). Kollektionen har et minimalistisk, stramt og powerfuldt udtryk med skarptskårne kjoler, højtaljede vidde bukser og kraveløse skjorter i camel, beige, sort og hvid. Så smukt og lige til at blive velklædt af.

Koncert: Alphabeat
2 / 7

Koncert: Alphabeat

"You put a spell on me" og "Fascinatiooooon." Lad Alphabeat feste løs og fortrylle dig med kæmpehits som The Spell, Boyfriend og Fascination, når de til marts drager på mini Danmarksturné. Det musikalske sekskløver lægger ud i Studenterhuset i Ålborg 10. marts og spiller derefter i VoxHall i Århus 11. marts, Posten i Odense 12. marts og runder af i Amager bio i København 13. marts. Køb billetter på Thisisalphabeat.com.

Film: Sex and the City: The movie 2
3 / 7

Film: Sex and the City: The movie 2

Du kan lige så godt gøre det med det samme: Sætte et stort kryds i din kalender den 3. juni - dagen hvor Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda atter indtager biograflærreder landet over. Sex and the City: The movie 2 får nemlig premiere. Endelig. Tag din veninde i hånden og se, om Big og Carrie stadigvæk er gift, hvorfor billeder fra optagelserne viser de fire New Yorkere i højt hår, blonder og firser outfits og ikke mindst: hvilke look vi alle sammen skal gå efter til sommer.

Duft: Forelset i Trésor
4 / 7

Duft: Forelset i Trésor

Hip hurra. Lancôme fylder 75 år i 2010. Det fejrer den franske skønhedsgigant blandt andet ved at lancere deres ikoniske klassiske duft, Trésor i en fornyet version. Trésor in Love hedder den velduftende nyhed, der kan få en plads på dit toiletbord (hvis du da ellers har sådan ét) i slutningen af marts. Modellen Elettra Rossellini Wiedemann (billedet) er ansigt for duften - og hvis du synes hendes navn klinger bekendt med Lancômes, har du helt ret. Hun er datter af model og skuespiller Isabella Rossellini, der i mange år lagde ansigt til kampagner for den klassiske Trésor duft.

Samarbejde: Sonia Rykiel for H&M. Igen
5 / 7

Samarbejde: Sonia Rykiel for H&M. Igen

I december gjorde hun os lidt pænere inderst inde med sin glamourøse undertøjskollektion for H&M. Men highstreetkæden og den franske designer Sonia Rykiel er bestemt ikke færdige med hinanden. 20. februar lancerer H&M en farverig strikkollektion i samarbejde med strikdronningen og hendes datter Nathalie Rykiel, artistic direcitor hos Sonia Rykiel. Og den er pæn. Masser af striber i pangfarver og et chickt pariserlook. På catwalken i Paris, præsenterede Sonia Rykiel og H&M kollektionen med højt humør og modeller på cykler.

Kollektion: Louis Vuitton
 
 
6 / 7

Kollektion: Louis Vuitton

Ikke flere kvinder klædt i sort og nitter. Til næste forår skal vi gå amok i vibrerende farver og mønstre, legesyge detaljer, store frynser og højt afrohår. I hvert fald hvis Marc Jacobs får lov at bestemme. Hans kollektion for Louis Vuitton spår glade og girly dage all over, så hop i dine spraglede cykelshorts og sæt en sløjfe eller tre i håret. Så kan det kun blive en livlig sommer. Og den amerikanske topdesigner er ikke alene om det cheerfulde look: Blandt andre Mulberry og Anna Sui holdt også fest på catwalken, da de viste forårskollektionerne frem.

Film: Coco Chanel & Igor Stravinsky
7 / 7

Film: Coco Chanel & Igor Stravinsky

Hun gav os den lille sorte og den ikoniske 2.55 taske med kvilt og læderrem, og du lærte om hendes unge år i filmen Coco før Chanel. Til næste år kan du igen gå i biografen og følge legenden Coco Chanels liv. Filmen Coco Chanel & Igor Stravinsky får nemlig premiere 5. februar. Filmen tager over, hvor Coco før Chanel slap, og skildrer det korte kærlighedsforhold mellem en voksen og succesfuld Coco og den gifte russiske komponist Igor Stravinsky. Mads Mikkelsen spiller Stravinsky, og Coco Chanel spilles af franske Anna Mouglalis.