Domenico Dolce: Jeg undskylder

5 måneder efter de kontroversielle udtalelser omkring "syntetiske reagensglasbørn" undskylder Domenico Dolce fra Dolce&Gabbana

Det skabte røre verden over, da Domenico Dolce – den ene halvdel af det italienske luksus modehus Dolce&Gabbana – i et interview til det italienske magasin Panorama, udtalte, at alle børn burde have én mor og én far. Samtidig fortalte han, at han anså "alle reagensglasbørn som 'syntetiske børn'".

Udtalelser, derskabte røre i hele modebranchen, og som blandt andre fik den danske topmodel, Josephine Skriver, op af stolen.

Dolce forsøgte efterfølgende at forklare – ikke undskylde for sine udtalelser – men nu, fem måneder efter de kontroversielle udtalelser, undskylder modehuset i et interview til Vogue.

Domenico Dolce udtaler i interviewet: "Jeg har gjort mig noget soul-searching. Jeg har snakket meget med Stefano Gabbana omkring det her. Jeg har indset, at mine udtalelser var upassende, og jeg undskylder."

I interviewet slutter Domenico Dolce også af med at hylde det frie valg og siger: "Jeg tror, at alle vælger for dem selv. Jeg ved intet om reagensglasbehandling, men jeg elsker, når folk er glade. Det er ligesom medicin. Videnskab er lagt på bordet for at hjælpe folk."

Læs hele interviewet med Domenico Dolce på Vogue.com.