Efterårets bedste kampagner

Chanel, Dior, Prada, Givenchy og mange flere. Vi har samlet de allerbedste, flotteste, vildeste og mest stjernespækkede AW15-kampagner

1 / 19

Modehusene overrasker hver sæson med nye, spektakulære kampagner, og dette efterår er ingen undtagelse. De allerbedste AW15-kampagner tilhører også nogle af de allerbedste modehuse: Chanel, Prada, Gucci og andre af vores favoritter.

Se alle de bedste kampagner samlet her!

Dolce & Gabbana AW15-kampagne
2 / 19

Dolce & Gabbana AW15-kampagne

Dolce & Gabbana fortsatte deres familie- og moderskabstema til deres AW15-kampagne. Denne gang med et ekstra fokus på moderne teknologi vist gennem deres flot pyntede hovedtelefoner og billeder af gruppens selfies. Kampagnen har hashtagget: #DGfamily .

Modeller: Vittoria Ceretti, Andy Walter, John Hall, Adonis Bosso, Sang Woo Kim, Ashleigh Good, Esmeralda Seay Reynolds, Sora Choi, Tami Williams & Monica Bellucci.

Fotograf: Dominico Dolce.

Prada AW15-kampagne
3 / 19

Prada AW15-kampagne

Pradas AW15-kampagne er skudt af Steven Meisel i et minimalistisk univers. Prada-kampagnen har den samme styling som deres runway show med den simple kulisse, der giver plads til den pastelfarvede palet.

Fotograf: Steven Meisel.

Modeller: Avery Blanchard, Estella Boersma, Inga Dezhina, Lineisy Montero, Ine Neefs, Greta Varlese and previous Prada girl, Maartje Verhoef.

Balmain AW15-kampagne
4 / 19

Balmain AW15-kampagne

Balmain scorer seks power-søstre til deres AW15-kampagne. Det er en familie-affære med Kylie og Kendall Jenner og andre fashionable duoer.

Læs mere om den virkelig cool kampagne her.

Miu Miu AW15-kampagne
5 / 19

Miu Miu AW15-kampagne

Selvom Miu Mius AW15-kampagne også er fotograferet af Steven Meisel, kunne Miu Mius kampagne ikke have et mere anderledes udtryk fra Pradas. Kampagnen er skudt med New Yorks gader som location, og billederne er mere kantede og improviserede.

Modeller: Stacy Martin, Hailey Gates, Mia Goth, Maddison Brown.

Marc Jacobs AW15-kampagne
6 / 19

Marc Jacobs AW15-kampagne

Marc Jacobs AW15-kampagne er stjernespækket: Skuespillerinden Sofia Coppola, Cher, Willow Smith, Winona Ryder og Red Hot Chilli Peppers forsanger Anthony Kiedis. Læs mere om Cher som det nye ansigt for Marc Jacobs!

Burberry AW15-kampagne
7 / 19

Burberry AW15-kampagne

Under kreativ ledelse af Burberrys kreative chef, Christopher Bailey, og med den legendariske modefotograf Mario Testino bag kameraet, blev Burberrys AW15-kampagne undfanget i det ikoniske St. James-område i den britiske hovedstad.

Foran kameraets linse befandt sig intet mindre end 12 unge britiske artister, skuespillere, musikere og modeller.

Se de 12 nye ansigter hos Burberry og den fine kampagnevideo her.

Gucci AW15-kampagne
8 / 19

Gucci AW15-kampagne

Guccis nye kreative direktør, Alessandro Michele, har lancerede sin første kollektion og kampagne for modehuset. Se hvor fin den er her: Guccis nye AW15-kollektion.

Givenchy AW15-kampagne
9 / 19

Givenchy AW15-kampagne

En af de måske mest overraskende stjerner i de nye kampagner er Donatella Versace som ansigt for Givenchy. Hun bryder de uskrevne reglerne ved at arbejde med et rivaliserende modehus. Donatella har udtalt, at hun ønsker at “arbejde sammen, støtte hinanden og gøre mode et sandt globalt samfund.”

Læs mere om kampagnen og samarbejdet her.

Tommy Hilfiger AW15-kampagne
10 / 19

Tommy Hilfiger AW15-kampagne

Tommy Hilfigers AW15-kampagne, Team Hilfiger, fejrer det ikoniske, amerikanske sportswear med stærke referencer til collegesport. Når Tommy Hilfiger fejrer sin 30 års fødselsdag er det med amerikansk fodbold i fokus. Målstolperne er rejste, kridtstregerne er tegnet op, og alle samles til en livlig fodboldkamp – alt sammen med et moderne og trendy twist.

Modeller: Behati Prinsloo, der for anden sæson er brandets ambassadør, Julia Hafstrom, RJ King og Miles McMillan.

McQ Alexander McQueen
11 / 19

McQ Alexander McQueen

McQ Alexander McQueen annoncerer en ny brandidentitet med lanceringen af ​​deres AW15-kampagne. Kampagnen, fotograferet af Harley Weir og stylet af Jodie Barnes, er med McQ's nye logo på tværs af billederne af modellerne Alexandra Elizabeth Ljadov og Tobias Lundh.

Det nye logo repræsenterer McQs oprørske ånd og omdefinerer forholdet mellem McQ og Alexander McQueen.

Balenciaga AW15-kampagne
12 / 19

Balenciaga AW15-kampagne

Balenciagas AW15-kampagne er fotograferet af Steven Klein. Smukke Kate Moss og Lara Stone agerer hovedroller i den rå kampagne.

Louis Vuitton AW15-kampagne
13 / 19

Louis Vuitton AW15-kampagne

Både Bruce Weber og Juergen Teller har arbejdet på den nye Louis Vuitton AW15-kampagne, som er skudt i Barcelona og Miami. Modellerne er stjerner som Jennifer Connelly, Freja Beha Erichsen og svensk skuespillerinde Alicia Vikander – mærkets nyeste muse.

Fendi AW15-kampagne
14 / 19

Fendi AW15-kampagne

Kendall Jenner har gjort det igen! Denne gang er den 19-årige model i Karl Lagerfelds nye Fendi AW15-kampagne.

Den unge model må have et stramt program: Hun har netop poseret i Calvin Kleins "Original Sexy"-kampagne (kommer længere nede!) og lukkede for nyligt Chanels show under Paris Haute Couture Fashion Week.

Mulberry AW15-kampagne
15 / 19

Mulberry AW15-kampagne

Mulberry har netop lanceret deres AW15-kampagne, som har masser af britiske udtryk. Den superpopulære it-girl og model, Georgia May Jagger, er hovedrollen i kampagnen, som er skudt i Chelseas gader i England.

Se kampagnefilmen og resten af billederne her.

Calvin Klein AW15-kampagne
16 / 19

Calvin Klein AW15-kampagne

Calvin Klein har igen teamet up med nogle af verdens smukkeste modeller i deres nyeste – mest sexede – kampagne.

Se hvem Kendall Jenner får selskab af her.

Dior AW15-kampagne
17 / 19

Dior AW15-kampagne

Stemningen er drømmeagtig og mystisk under den mørke, franske nattehimmel, og popprinsessen, Rihanna, optræder med Diors Diorama-taske iført ekstravagante pailletter, store, tribale øreringe og et sofistikeret slør for ansigtet.

Se Rihanna i ny kampagne for Dior her.

Stella McCartney AW15-kampagne
18 / 19

Stella McCartney AW15-kampagne

Stella McCartney har netop afsløret sin fine AW15-kampagnebilleder. Kampagnen er inspireret af Skotlands naturlige, skønne landskab, og er stylet af Stella Mccartney selv, som frisk og ubesværet skildrer denne sæsons fejring af frihed og drillende klassiskere.

Kampagnen vil findes i fem billeder fra September i blandt andre: Vogue, Harper's Bazaar, W og Elle.

Model: Natalia Vodianova.

Fotograf: Harley Weir.

Céline AW15-kampagne
19 / 19

Céline AW15-kampagne

I Célines AW15-kampagne har modehuset teamet up med modelverdenens rising stars, blandt andre: Karly Loyce, Agnes Nieske, Lisa Helene Kramer, Irina Djuranovic og danske Frederikke Sofie Fable-Hansen.

Den fine kampagne med modellernes effortless udtryk, er skudt af den superpopulære fotograf: Juergen Teller.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev