Henrik Vibskov designer velgørende T-shirt

Henrik Vibskov og kunsteren HuskMitNavn har hver designet en sød T-shirt til børn til fordel for Red Barnet

I den seneste tid er flygtningesituationen spidset til, og medierne har rapporteret fra sidelinjen, mens børn og familier flygter fra krig i deres hjemland.

Det har inspireret designeren Henrik Vibskov og kunsteren HuskMitNavn til at hjælpe Red Barnet. De har hver især lavet en illustration, som er blevet trykt på T-shirt, der sælges til børn.

“Det er vigtigt, at vi hjælper folk, der flygter fra krig og kaos – især børn, som vi alle, uanset politisk standpunkt, bør være enige om, skal have trygge vilkår," udtaler Henrik Vibskov.

Psst ... Du kan også hjælpe flygtningene gennem Costumes velgørende tøjauktion.

Sætter spot på det vigtige hjælpearbejde

De to T-shirts er lavet af økologisk bomuld og hele salgsoverskuddet går til Red Barnet, der lige nu arbejder på højtryk i blandt andet Syrien og Europa.

“I den her katastrofetid, hvor 30 millioner børn er på flugt, bidrager de unikke T-shirts til at sætte fokus på det vigtige hjælpearbejde, vi udfører, for nogle af verdens allerdårligst stillede børn," fortæller Jonas Keiding Lindholm, konstitueret generalsekretær hos Red Barnet.

Prisen for en T-shirt er 200 kroner, og de kan købes i Henrik Vibskov Boutique i København, hos Den Plettede Gris på Papirøen og på Everychild.bigcartel.com.

MERE FRA COSTUME