Johnny Depp: “Lily-Rose vokser op for hurtigt"

I et nyt interview afslører Lily-Rose Depps famøse far, at han er bekymret over modeverdenens fascination af sin datter

Modeverdenen er faldet pladask for Johnny Depp og Vanessa Paradis' 16-årige datter, Lily-Rose.

De gode gener kombineret med en skødesløs attitude, har sikret Lily-Rose en kampagne for Chanels eyewear-kollektion, en plads i modehusets Mademoiselle Privé-udstilling – og så har hun også netop landet sin første filmrolle.

Imidlertid ser Johnny Depp med fra sidelinjen, som den stolte far, der heller ikke kan lade være med at bekymre sig om sin unge datter:

“Det, der sker for Lily-Rose nu, havde jeg ikke regnet med, ville ske så tidligt, det er helt sikkert!", siger skuespilleren iet nyt interview med Daily Mail, og fortsætter:

“Hun er blevet opsnappet af Karl Lagerfeld – hvilket er lidt af et sammentræf, da han spottede hendes mor, da hun havde samme alder – og når jeg ser hende i fuld makeup, og alt det der, så er det virkelig foruroligende, fordi hun er en meget smuk pige, og det hele sker så hurtigt."

Lily-Rose for Chanel Eyewear

Selvom Johnny selv har gjort karriere indenfor skuespillet, så han samme fremtid for sin datter:

“Det var aldrig min drøm eller mit ønske for hende, at hun skulle blive skuespiller, men det er det, hun nyder at gøre, og det er hendes passion, så der endte hun. Og hun kan helt sikkert levere varen. Ligegyldigt, hvor meget, hun vokser op, vil jeg aldrig stoppe med at bekymre mig om hende. Det er en far-datter ting."

Johnny Depp afslører desuden, at han længe havde været klar over, at Lily-Rose ikke anser sig selv som heteroseksuel – en nyhed, hun først delte med offentligheden i august.

“Hun har tusindvis af følgere på de sociale medier, og de blev allesammen fuldstændig overraskede, men ikke mig. Jeg vidste det allerede, fordi hun fortæller mig alting – hun er ikke bange for at sige noget som helst til mig. Vi er supertætte, og jeg er meget stolt af vores forhold."

Selvom det ikke er helt let for Johnny at se sin datter vokse op så hurtigt, så slutter han af med at understrege, at han stoler på Lily-Roses dømmekraft:

“Lily hviler meget i sig selv – hun er et klogt barn, og hun er et af de klogeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hun har for længst overgået mig, og alle mine venner!"

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF