Kristen Stewart i ny Chanel-film

Den smukke skuespillerinde, Kristen Stewart, har hovedrollen i ny Chanel-film

Kristen Stewart, der allerede har været ansigt for Chanel flere gange og er fast inventar front row til Chanels shows, skal nu være med i ny film, der bliver lavet for det franske modehus' næste Métiers d’Arts show 1. december.

Under sidste års show var det Cara Delevingne og Pharrell Williams der optrådte i Karl Lagerfelds film til samme anledning, og i år er det altså smukke Kristen Stewart, der skal spille hovedrollen for Chanel og Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld er på alle måder hjernen bag den kommende film. Han har både instrueret den og skrevet manuskriptet: En fiktiv, behind the scenes-film om grundlæggeren Gabrielle Coco Chanel.

Den 25-årige skuespillerinde, Kristen Stewart, der i dag er meget mere end blot en vampyr-elskende ung pige, spiller en ung Gabrielle Chanel, mens Garaldine Chaplin portrætterer den middelaldrende designer.

Vi glæder os til at se filmen, som hovedsagligt foregår i Lagerfelds kontor, og hvor den kreative direktør både har udtænkt plottet, dialogen og skabt kostumerne.