Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vi glæder os til at grine med de fire veninder igen. Her er de samlet i den første Sex and the City-film

Nu er det bekræftet: Der kommer endnu en Sex and the City-film

De fire veninder har underskrevet kontrakten, men du må vente til sommeren 2010, før du kan se filmen

Efter flere måneder med spekulationer er det nu bekræftet, at der kommer en opfølger til Sex and the City: The Movie. De fire hovedpersoner, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Kristin Davis, har alle underskrevet en kontrakt. Det samme har manuskriptforfatteren og instruktøren Michael Patrick King.
Manuskriptet er endnu ikke skrevet, men Michael Patrick King røber, at 2'eren ikke bliver så dramatisk som den første film, hvor Carrie Bradshaw bliver forladt ved alteret af sin store kærlighed, Mr. Big.
Om Chris Noth, som spiller Mr. Big, kommer til at medvirke i 2'eren, er endnu ikke bekræftet. Chris Noth var også en af de sidste til at underskrive kontrakten til den første film. Der bliver også spekuleret i, om John Corbett, som spiller Carrie Bradshaws ekskæreste Aidan, bliver en del af 2'eren. John Corbett har nemlig udtalt, at han gerne vil være med i filmen og stjæle Carrie Bradshaw tilbage.
Filmen kommer i biografer verden over i sommeren 2010. Vi glæder os allerede.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev