Ny film om Grace Coddington

En ny film om den tidligere model, og nu creative director for amerikanske Vogue, Grace Coddington, er på vej – og der er lagt op til et stort hit

Grace Coddington, der er kreativ direktør på amerikansk Vogue, udgav i 2012 bogen Grace: A memoir, hvor du bliver taget med på en rejse gennem hendes imponerende liv som både model og kreativ direktør – og nu har den 74-årige tidligere model afsløret, at bogen bliver til film.

Det er ikke første gang Grace Cuddington er med i en film. Hendes navn kom nemlig for alvor frem igen efter en pause, da hun medvirkede i dokumentarfilmen The September Issue fra 2009 om hendes tætte samarbejde, og ofte anspændte forhold, til Vogues chefredaktør, ikoniske Anna Wintour.

Psst ... Her er modefilmene du skal se

Det er filmselskabet A24, der har købt rettighederne til filmproduktionen, men derudover, er det endnu uvist, hvornår filmen rammer det store lærred.

“Det er en meget langsom branche i forhold til modebranchen” fortalte Grace Coddington til Fashionista.com, da hun afslørede det nye projekt.

Det er samtidig uvist, hvem der skal spille den karakteristiske, rødhårede kreative direktør, men uanset hvad, er vi sikre på, at filmen bliver et hit ... Og må vi foreslå Julianne Moore i rollen som Grace?

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!