Ny Mulberry Cara Delevingne kollektion

Så er det ude! Topmodel Cara Delevingne er gået sammen med designerteamet hos Mulberry om at lave lækre tasker. Se mere her!

Kun 21 og allerede godt på vej mod stjernerne. Topmodel og upcoming skuespiller og musiker Cara Delevingne debutterer som designer med ny Mulberry kollektion The Mulberry Cara Delevingne Collection.

Samarbejdet blev til under frokostpausen til shootet for Mulberry SS14-kampagnen, hvor Cara medvirkede som model. Her gik det hurtigt op for Mulberry, at Cara har en stor passion for at skabe og designe, som hun tilmed har erfaring med fra sine studier af mode og tekstil.

Resultatet er en elegant men praktisk kollektion, der forener Mulberrys 41-årige britiske arv med den cool london storbystil som Cara repræsenterer. Cara har været med under hele processen - fra at vælge læder og sketche idéer til at diskutere kundebehov og trends.

For at imødekomme kvalitet og moderne, alsidige og travle livsstile er Mulberry Cara Delevingne tasken en 3-i-1'er, der findes i tre størrelser, og hver især kan bæres både på ryggen, over skulderen og i hånden. Cara understreger selv, at taskerne kan bruges af stort set alle. "Min bedstemor vil kunne lide tasken - hun er 102 år. Min fem-årige kusine ville kunne lide tasken - han er en dreng!"

Der er derudover en limited edition inspireret af Caras ikoniske løvetatovering.

Alle taskerne laves i England af 700 lokale kunsthåndværkere. Inspireret af Caras egen tatovering under foden, Made in England, vil alle taskerne have det retmæssige udsagn stemplet i bunden.

Du kan få fingre i Mulberry Cara Delevingne kollektionen fra midt august 2014.

Se alle skønhederne lige her

Mini Cara Delevingne Bag fra ca. 8.095 kr.

Cara Delevingne Bag fra ca. 10.000 kr.

Large Cara Delevingne Bag fra ca. 11.370 kr.