Ny Pirelli-kalender hylder inspirerende kvinder

Den verdenskendte kalender fra Pirelli er kendt for at være spækket med topmodeller, men i år er de gået nye veje. Se her hvordan

En af verdens mest eksklusive kalendere, Pirelli, er kendt for at være spækket med verdens dyreste, smukkeste og mest aktuelle topmodeller – men 2016-kalenderen har vist sig, at skulle være en helt ny, omend stadig virkelig lækker, kalender.

Holdet bag klodens måske mest berømte kalender har nemlig taget et helt ny drejning, hvor inspirerende kvinder fra kunstnere til atleter og bloggere, bliver hyldet for deres skønne kroppe.

Den 43. udgave af kalenderen, som er blev skudt af en af de mest berømte amerikanske fotografer gennem tiden, Annie Leibovitz, er i år prydet med kvinder som: Serena Williams, Amy Schumer og Yao Chen.

Kalenderen, der tidligere har budt på andre smukke ansigter som Gigi Hadid, Joan Smalls og Isabeli Fontana, har denne gang castet 13 kvinder, som Pirelli siger er af fremragende faglige, sociale, kulturelle, sportslige og kunstneriske kompetencer.

Vi glæder os til at få fingrene i kalenderen, som i år desuden også er indeholder (i rækkefølge): Natalie Vodianova, Kathleen Kennedy, Agnes Gund og Sadie-Hope Gund, Serena Williams, Fran Lebowitz, Mellody Hobson, Ava Duvernay, Tavi Gevinson, Shirin Neshat, Yoko Ono, Patti Smith og sidst, Amy Schumer.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!