Rihanna er vild med danske Saks Potts

Saks Potts har haft stor succes både ude og hjemme, men nu ser det ud til at de får endnu mere fremgang – Rihanna går nemlig også i tøjet

Pigerne bag Saks Potts, Cathrine Saks og Barbara Potts, er populære damer i disse dage, hvor deres unikke pelsdesign er elsket af modens førstedamer i hele landet. Deres styles er ekstravagante, og nu har den altid fashionable megastjerne, Rihanna, også fået øjnene op for den danske duo.

Kom med backstage hos Saks Potts til CPHFW

Costumes chefredaktør, Rikke Christensen, og assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, besøgte Saks Potts under modeugen i Paris, for at få en lille snak om deres design.

Allerede her afslørede de to dygtige designere, at Rihanna havde været forbi deres showroom, og at hun elskede deres designs – se med i videoen her. Især var hun vild med deres Edie-jakke, som fås i tre forskellige farver. Rihannas favorit var den superflotte rød/orange udgave, som da også ville passe perfekt til stjernen, der er kendt for sine opsigtsvækkende outfits.

Det danske modebrand Saks Potts har med deres besøg af Rihanna måske fået sig en ny levende reklamesøjle. En reklamesøjle, som både bevidner om mærkets store talent, men også om deres fremtid i den internationale modebranche.