Saint Laurent klar til at åbne i Illum

Hvad siger du til 180 nye kvadratmeter designerbutik i hjertet af København i denne måned? Det er snart en realitet, at franske Saint Laurent slår dørene op til ny, dansk butik

Illum har gennemgået en enorm forandring det sidste stykke tid, og hvis du ikke allerede har besøgt deres nye 850 kvadratmeter store designer accessoryunivers i underetagen, så er det bestemt et besøg værd. Her finder du brands som Alexander Wang, Mulberry, Balenciaga, Karl Lagerfeld og Proenza Schouler, hvilket har medvirket til et kæmpe løft i Illums designprofil.

Stormagasinet og Group88 (der blandt andet står bag mærkerne Saint Laurent, Balenciaga og Mulberry i Danmark) stopper dog ikke her, og fra lørdag 28. marts kan du besøge en helt ny og gennemdesignet Saint Laurent-butik på hele 180 kvadratmeter med egen indgang ud mod Købmagergade. I det nye fristende Laurent-mekka i Illum vil du både kunne finde tøj, accessories og sko til kvinder, hvilket skaber en mere fuldendt butik end hos mange af de nye accessoryshops.

KØBENHAVN PÅ ALLES LÆBER
Butikken i København er skabt af den kreative direktør Hedi Slimane og understreger den nye designprofil, som er ved at blive skabt i hovedstaden:

”Åbningen af Saint Laurent cementerer den udvikling, Group88 har været i gang med i løbet af det sidste halve år, og ikke mindst internationaliseringen af København, som shoppingdestination” udtaler CEO Thomas Møller.

Der er vist ingen tvivl om, at det nordiske Copenhagen er på alle de internationale designerlæber som stedet at være. Og det kan vi jo kun give dem ret i – kom endelig, så sparer vi op.

Psst ... Sidste år havde vi også glæde af endnu en Group88-butiksåbning, da det hypede brand Loewe åbnede i København.