Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

På første række: chefredaktør for amerikansk Vogue, Anna Wintour, og creative director, Grace Coddington (med det røde hår).

Se Vogue-dokumentaren The September Issue

Costume anbefaler dig at se filmen om amerikansk Vogues legendariske september-nummer 2007

Tag din veninde under armen, og sæt kursen mod biografen og dokumentarfilmen The September Issue. Filmen handler om amerikansk Vogues legendariske september-nummer 2007. Nummeret vejede to et havlt kilo, bød på 840 sider, og var det største magasin nogensinde.
Men filmen handler om mere end september-nummeret. Den giver et intimt indblik i chefredaktør Anna Wintours verden, og vi får blandt andet at vide, at hendes søskende er ”very amused about what I do”, og at hendes datter ikke har lyst til at arbejde i modebranchen, fordi hun synes, den er mærkelig. Og vi kommer med bag lukkede døre til redaktionsmøder og følger forholdet mellem den kreative Grace Coddington, der er creative director, og den skrappe chefredaktør Anna Wintour.
The September Issue var Grand Jury Prize nomineret og vinder af Cinematography Award på Sundance Film Festival 2009. Og på Costume kan vi kun anbefale dig at se filmen, der har danmarkspremiere fredag 25. september. Se filmen hos Vester Vov Vov, Absalonsgade 5, København.

Klik her, og se blandt andre Anna Wintour og Sienna Miller til verdenspremieren på The September Issue

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev