Trine Tuxen x Mads Nørgaard lanceres i dag

Så er dagen kommet, hvor du kan få fingrene i det seje nye smykkesamarbejde mellem Mads Nørgaard og Trine Tuxen

Vi har ventet i spænding, men nu er dagen endelig kommet, hvor du kan købe den flotte smykkekollektion lavet i samarbejde mellem Mads Nørgaard og smykkedesigner Trine Tuxen.

Mads Nørgaard har flere gange været med i seje designsamarbejder, som da Mille Sviatchenko og Mads Nørgaard redesignede den populære stribede T-shirt, men nu har den talentfulde mand også indtaget smykkeverdenen.

Det nye samarbejde består af tre forskellige medaljoner, inspireret af Trine Tuxens populære signaturhalskæder, som denne gang er sammensmeltet med Mads Nørgaards ikoniske striber.

De nyfortolkede halskæder repræsenterer derfor både Trine Tuxen og Mads Nørgaards stil, og til sammen har de skabt årets flotteste medaljon, der er så stilren, at den kan bruges af både kvinder og mænd.

Alle medaljonerne er lavet i sterling sølv forgyldt med 14 karat guld, og er sat på en veneciakæde, der kan fås i tre forskellige længder og to forskellige tykkelser.

Her på redaktionen er vi vilde med det nye samarbejde, som er den perfekte gave til enten dig selv eller en du holder af.

Psst … Se smykkeklassikerne du skal kende her

Nørgaard på Strøget inviterer alle til et åbent shoppe-event i dag klokken 16, hvor de nye flotte medaljoner vil blive solgt, men du kan selvfølgelig også shoppe dem online på Trinetuxenjewelry.com.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG