© Deima Knitwear / Leandra Medine Cohen

Først var det elefanthuen. Nu er turen kommet til denne huetendens

Hvis du heller ikke havde forudset, at elefanthuen ville blive vinterens største huetendens, så vil du aldrig gætte, hvilken hue der muligvis bliver det næste store hit. Og du kan endda give dig i kast med at lave en selv.

Vi så det senest med elefanthuen, bedre kendt som balaclavaen: Nostalgiske tendenser har i den grad slået igennem i modebilledet i den seneste tid.

Elefanthuen, der til forveksling minder om noget, vi iklædte os i børnehaven, har nærmest ikke være til at komme udenom på efterårets og vinterens utallige gåture. Nu er spørgsmålet så, om turen måske er kommet til denne hue, der i høj grad minder om noget, vi har set i historiske film eller noget, som små spædbørn bærer?

På det seneste har vi blandt andet adskillige gange kunnet se stilikon Leandra Medine Cohen med en strikket, tætsiddende hue, der bindes med et bånd om hagen, hvilket vi også kender som en kyse. Cohen beviser med sin styling af kysen, at den bestemt er et fint bud på et alternativ til elefanthuen, som hun ellers også flittigt har brugt, siden den kom frem i efteråret.

Ligesom balaclavaen, som mange også selv gav sig i kast med at strikke eller hækle, kan du også selv lave din egen kyse. Alternativt kan du få udgaven, som også er spottet på Leandra, hos danske Deima Knitwear, hvor unge Nanna Burmeister laver fine strikvarer, som er blevet anerkendt af flere stilikoner verden over, og som også det amerikanske Vogue har omtalt.

Håndplukket til dig