© MANGO

16 flotte og praktiske strandtasker

Det er sommer, det er sol, og det er strandtaske-tid. Vi har samlet de 16 fineste strandtasker, du både kan bruge til hverdag og strandturen, fra 179 kroner.

Strandtasken er en klassiker i sommergarderoben og den perfekte accessory, når du skal ud på tur i det danske sommerland for at opleve nogle af Danmarks skjulte perler.

Denne sæson har både modehusene og highstreet-kæderne givet strandtasken en opgradering, så vi ikke længere blot vil bruge tasken til strandturene, men også som et alternativ til hverdagstasken, hvor der skal være plads til computer, pung, telefon og andre af dagens fornødenheder.

Taskerne kommer denne sæson i flere forskellige størrelser – fra de oversized til de helt små, der kan bæres over skulderen – og flere af dem har fine detaljer, der giver et lille ekstra pift: For eksempel som hos Loewe, der har givet den klassiske strandtaske et eksklusivt løft med fine læderdetaljer. Andre – for eksempel danske Ganni – har skiftet det flettede strå-materiale ud med hæklet garn i sommerlige farver for at give strandtasken et helt nyt look.

Vi har samlet 16 skønne strandtasker til din sommer, som du kan shoppe herunder.

Håndplukket til dig