Foto: Støy Munkholm © costume.dk

Kom indenfor hos Støy Munkholm

Midt i Århus finder du et treetagers mekka med danske og internationale designere

Costume.dk fortsætter jagten på gode butikker i hele landet. Denne gang kigger vi indenfor hos Støy Munkholm på Store Torv i Århus, som med sine tre etager ikke har sparet på kvadratmeterne til de mange lækre mærker fra ind- og udland.

Butikken er især rig på cremen af cremen blandt skandinaviske brands. Blandt andet danske Stine Goya, Wood Wood, Gardenia, Won Hundred og Yvonne Koné og svenske Filippa K, Minimarket, Acne og Whyred. Der er dog også en del internationale designere på bøjlerne. For eksempel Paul & Joe Sister, A.P.C., Jerome Dreyfus og Pretty Ballerinas.

Hvad gør butikken speciel?

“Vi har et unikt varemiks og sublime fysiske rammer med både kælder og første sal. Og så arbejder Støy Munkholm hver dag på at give branchens og landets bedste service, hvilket vores kunder forhåbentligt kan mærke,” siger indehaver af Støy Munkholm, Mike Guldberg Mortensen.

Hvilket stilikon ville du ønske kiggede forbi Støy Munkholm?

“Vivienne Westwood, fordi hun rykker moden og flytter grænser konstant trods alderen. Hun er evigt fremadstormende på en fantastisk forrykt og vanvittig måde, men med erfaringen og overblikket i behold,” siger Mike Guldberg Mortensen.

Støy Munkholm, Store Torv 4, Århus, Stoy-munkholm.dk

Følg med i serien, og bliv opdateret på Danmarks bedste butikker.