10 beauty budgetfund

Bliv blød, smuk og velplejet for næsten ingen penge med de bedste beauty budgetfund

Neglelakfjerner © Sephora
1 / 10

Neglelakfjerner

Den smarteste opfindelse i det 21. århundrede - næsten - er neglelakfjerneren fra Sephora. Du stikker simpelthen fingeren ned i krukken, der er fyldt med skumgummi vædet af neglelakfjerner - uden udtørrende acetone vel at mærke. Det er så smart.

Instant nail polish remover fra Sephora til 65 kr.

Bodyscrub © The Body Shop
2 / 10

Bodyscrub

En ugentlig skrubbetur holder din hud blød og modtagelig for den fugt, du måske efterfølgende kommer på. The Body Shop laver velduftende, effektive og lækre skrubbeprodukter.

Shea body scrub fra The Body Shop til 50 kr.

Bodyoil © Juhldahl
3 / 10

Bodyoil

En hurtig omgang olie på våd hud, er den nemmeste vej til blød og fugtet hud.

Face & body oil fra Juhldahl til 74,50 kr. for 100 ml hos netspiren.dk

Shampoo © Matas
4 / 10

Shampoo

Dyr shampoo er lækkert, men en god, rensende og mild shampoo er mere end nok, hvis du har et almindeligt hår. Burg hellere pengene på dine stylingprodukter - de skal nemlig blive siddende i håret.

Luksus shampoo ekstra skånsom fra Matas til 75 kr. for 1000 ml

Hårkur © Dove
5 / 10

Hårkur

Brug en hårkur en gang om ugen og forebyg spaltede spidser, slid og mat struktur. Doves kur, der kun skal sidde i et minut, er perfekt til travle hverdagsmorgener, og giver det blødeste, blankeste hår.

Intense repair express treatment conditioner fra Dove til 40 kr. for 200 ml

Ansigtscreme © Garnier
6 / 10

Ansigtscreme

Slå din hudpleje og makeup sammen med en BB-cream, der giver dig fugt og farve i et lag. Garniers BB-cream er formidabel (prøv også den nye version til fedtet/kombineret hud) og giver dig smuk hud, godt med fugt og en naturlig glød.

BB-Cream fra Garnier til 54 kr. hos matas.dk

Mascara © Matas
7 / 10

Mascara

En mascara er et must, og det kan være en jungle at finde den rette til at få det bedste ud af netop dine vipper. L'Oréals Telescopic har en speciel gummibørste, der ikke umiddelbart ser ud af noget, men som formår at fange alle dine vippehår og gøre dem lange, tykke og fjeragtige at se på. Den er formidabel.

Telescopic false lash mascara fra L'Oréal Paris til 140 kr. hos matas.dk

Blush © Max Factor
8 / 10

Blush

Et strejf farve på kinderne gør dig øjeblikkeligt friskere at se på. Max Factors pudderblush i farven natural glow, koster ingenting, og giver samme frække, friske og naturlige farve på kinderne, som kultblushen 'orgasm' fra Nars. Den er en keeper.

Flawless perfection blush i 223 natural glow fra Max Factor til 89 kr. hos kamilleshop.dk

Neglelak © H&M
9 / 10

Neglelak

Føler du dig også nøgen uden en farve på fingrene? Giv den gas med H&M's billige lakker og match neglene med dit outfit uden at bruge en formue på det. De er gode og der er altid en ny farve at prøve af.

Nail polish fra H&M til 30 kr.

Læbefarve © Rimmel
10 / 10

Læbefarve

Farv læberne med Rimmels formidable lip tints. Det ligner en tusch som du tegner med på læberne. Farven holder virkelig længe og smitter ikke af. Supersmart.

Lip tint fra Rimmel til 70 kr. hos matas.dk

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev