Kraftige bryn: sådan vil olie hjælpe dine øjenbryn på plads igen
© Anna Stokland / Giambattista Valli AW17

3 olier, der giver fyldige bryn

Er dine øjenbryn blevet tyndslidte, eller har du været for ivrig med pincetten? Find løsningen med disse olier, som allerede er i dit køkken

Budskabet for bryntendensen har været meget klar de seneste par år: Fyldige og markerede bryn er kommet for at blive. Det er en skøn tendens, hvis du fra naturens hånd er udstyret med gode bryn, men er sværere at følge, hvis du har småt med hår eller har været for ivrig med farve, voks eller pincet.

Hvor det kan være vanskeligt at skabe hårvækst i bryn, der aldrig har haft meget volume, er det straks lettere at hjælpe de slidte eller overplukkede bryn på vej. Og bedst af alt, du behøver slet ikke at købe dyre produkter, fordi brynene kan også vokse sig stærkere med hjælp fra de produkter, du måske allerede har stående i køkkenskabet.

Psst ... Sådan skal dine bryn se ud denne sæson

Det skal du gøre:

Det drejer sig nærmer bestemt om kokosolie, avocadoolie og ricinusolie, der nok bedst kendes som castor oil.

Vælg en af olierne, eller brug flere på samme tid ved at påføre dem på brynene hver eneste aften. Vask olien af igen om morgenen, når du alligevel skal vaske ansigtet og gentag denne rutine hver dag i otte uger, hvorefter du forhåbentligt vil kunne se en god effekt. Nedenfor kan du læse fordelen ved de forskellige olier, og derefter beslutte dig for din brynfavorit.

Kokosolie

Kokosolie er som bekendt en favorit i blandt mange sundheds- og skønhedsentusiaster, og indeholder både vitaminer, mineraler og antioxidanter. Olien vil fugte hårrødderne, og give dem bedre betingelser for at skabe stærke bryn hår, samtidigt med at den plejer de spidse ender på brynhår.

Avocadoolie

Olien fra avocado er rig på både A- og D-vitamin, kalium og klorofyl, og vil ligesom kokosolie være med til at pleje og stimulere brynenes hårvækst.

Castor oil

Som sagt kaldes castor oil også for ricinusolie, fordi olien kommer fra ricinusplanten. Denne olie er en sand skønhedsbombe, og byder på både fedtsyrer, antioxidanter og øger samtidigt blodcirkulationen på de områder, hvor den påføres. Med en øget blodcirkulation kommer der også mere ilt til brynhårets rødder, hvilket giver bedre vækstforhold.

MERE FRA COSTUME