© Anna Stokland / Tibi SS16

4 skønhedsingredienser, du SKAL kende

Før du går ud og investerer i dyre cremer, bør du danne dig et overblik over, hvilke forskønnende ingredienser, du skal gå efter

Du smører sikkert hver eneste dag både krop og ansigt med produkter, der indeholder flere hudforskønnende ingredienser, men ved du egentlig, hvad det er, og hvordan de plejer din hud?

I det nye nummer af Costume giver vi dig et overblik over 24 essentielle skønhedsingredienser, du skal kende. Her får du fire af dem, mens resten findes i Costume 179, der er i handlen nu. I magasinet finder du også en shoppeguide til de bedste beautyprodukter, som indeholder ingredienserne.

1. A-vitamin (retinol)

Får din hud til at danne flere af de nye, sunde hudceller og modvirker nedbrydelsen af kollagen, der gør huden spændstig. Tilsammen giver det en stærkere, glattere og mere smidig hud.

2. Mandelolie

Mandlernes sunde fedt, mineraler og B- og E-vitamin er godt for både hud og hår, der får styrke, beskyttelse og næring i én duftende olie.

3. Acaibær

Det lille, mørke bær har et af verdens højeste indhold af antioxidanter. Det er også fyldt med Omega 3- og 6-fedtsyrer, der er nødvendige for celleopbyggelsen, kalk og en længere liste af vitaminer og mineraler.

4. Olivenolie

Indholdet af Omega-fedtsyrer giver en solid dosis næring og hjælper huden med at reparere sig selv.

Hvis du vil blive klogere på skønhedsingredienser, heriblandt de vigtigste vitaminer og flere forskønnende frugter, kan du finde det og mere til i det nye Costume.