Få gode bryn som Cara Delevingne med disse tips
© Wenn.com

5 brynteknikker, du bare skal kende

Går du også og sukker ved tanken om at have perfekte bryn? Så skal du kende disse fem teknikker, som sikrer velformede og knivskarpe bryn

Velformede bryn er løfter hele dit ansigt og giver et friskt og velplejet udseende – selv på de dage, hvor du kun har fem minutter til at gøre dig klar.

Modsat kan et par buskede eller overplukkede bryn ødelægge selv den bedste makeup, og derfor er det altså et must at få styr på brynene.

Uanset om du er bekendt med både threading, bryngel og farve, eller aldrig har holdt en pincet før, bør du se nærmere på disse fem teknikker – dine bryn og kommende selfies vil være dig evigt taknemmelig.

1. En let trimning

Nogle gange er det ikke nødvendigt at hive pincetten frem, fordi alt, hvad dine bryn har brug for, er en lille trimning.

Velformede bryn med for lange hår kan nemlig give et lidt loddent indtryk, og kan faktisk også få dine bryn til at fremstå mindre tætte, end hvad de i virkeligheden er.

Sådan gør du:

Red dine bryn opad med en brynbørste eller en aflagt, vasket mascarabørste. Kig godt på din opredte bryn, og klip en anelse af de brynhår, som syner markant længere end resten af dit bryn.

Har du brug for lidt mere korrigering, så tag en pincet, og fjern de hår, som sidder langt fra brynets naturlige form.

2. Velfriserede bryn

Når du først har trimmet brynet, og fjernet eventuelle afstikkere med en pincet, kan du begynde at forme dem med forskellige makeupprodukter. Er du glad for formen og tykkelsen på dine bryn, kan du nøjes med at give dem lidt klar bryngel, som vil holde din bryn pænt på plads hele dagen.

Sådan gør du:

Start med at rede brynpennen opad og derefter udad med hårenes retning. Vil du gerne have en anelse mere fylde, kan du starte med at rede bryngeléen ind i dine bryn ved at rede den imod hårene, og så bagefter føre brynpennen med hårenes retning igen. Således får dine bryn en anelse mere struktur.

3. Udfyld eventuelle huller med en brynpen

Næsten alle har lidt huller i deres bryn, og her kan du nemt skabe illusionen af mere fyldige bryn ved at tegne de små huller op med en brynpen. Husk at finde den rette farve til netop dine bryn.

En god regel er at undgå alle farver med røde undertoner, da det klæder de færreste – uanset hårfarve.

Sådan gør du:

Tegn nogle få lette strøg inde i brynet. Har du farvet dem for meget, kan du gnide og rede efter med en vatpind eller din brynbørste.

4. Form brynet med fast farve

Du kan også vælge den faste farve frem for en brynpen, hvilket er nemmere, hvis du ikke bare vil give brynene mere fylde, men også vil ændre deres form en anelse.

Fast farve er nemlig mere diskret end farven fra en brynpen, og er derfor nemmere at styre og giver et mere naturligt resultat.

Igen er det alfa omega at finde den rette farve til dine bryn, og at have en skrå brynpensel og brynbørste ved hånden.

5. Brynbørsten er din bedste ven

Uanset om du vælger en brynpen eller fast farve, er en ren brynbørste, eller en aflagt og renset mascarabørste, nøglen til at få bryn, der ser naturlige ud.

Hav altid den huskeregel, at du skal køre den rene brynbørste igennem dine bryn for at fjerne overskydende farve og sikre et naturligt udtryk.