© Isak Hoffmeyer

5 skønne tips fra Andrea Elisabeth Rudolph

Costume.dk har spurgt smukke Andrea Elisabeth Rudolph, hvordan hun holder sig smuk om vinteren. Svaret er blandt andet lækre cremer og saunagus - læs mere her

HVAD ER DINE BEDSTE TIPS TIL PÆN HUD? “Jeg tænker på min hud som en baby, jeg skal passe: Den skal have masser af hvile og ro, den skal have opmærksomhed og nærhed, og så skal renses hver dag, men helt mildt. Huden skal stimuleres, for eksempel ved massage, berøring og motion, og så skal den forkæles, næres og opbygges med masser af vitaminer, olier og styrkende ingredienser."

HVILKE PRODUKTER KAN DU IKKE LEVE UDEN?
“I takt med udviklingen af det ene yndlingsprodukt efter det andet, har jeg gjort mig selv svært afhængig af en del produkter. Især sanseligt, da mine skønhedsrutiner giver mig en ro og opladning. Jeg har svært ved at begrænse mig, men hvis jeg skal fremhæve et par stykker, må det lige nu blive min Açai anti-stress facial cream og min prisvinder Açai anti-ageing facial oil."

HVORDAN GIVER DU DIN HUD EKSTRA PLEJE OM VINTEREN?
“Jeg 'motionerer' og stimulerer huden ved at dyrke saunagus og vinterbadning, hvor man skifter fra ekstrem varme til kulde og så tilbage igen. Det gør jeg gerne et par gange i løbet af en vinter. Jeg prøver at stresse huden så lidt som muligt, da vejret er hårdt nok i sig selv, så jeg bruger minimal makeup og tilføjer ekstra vitaminer med vores Açai anti-ageing serum under min ansigtsolie eller creme.

LIGE NU KAN MAN FÅ EN HÅNDCREME OG -SÆBE FRA RUDOLPH CARE SAMMEN MED COSTUME - HVORFOR LIGE DETTE SÆT? “Sættet er nøje udvalgt til Costumes læsere. Tørre hænder er et velkendt problem for mange om vinteren, ogAçai cream soap og Açai hand cream er et suverænt makkerpar til at komme de tørre hænder til livs. Sæben renser uden at udtørre huden, mens håndcremen tilfører fugt, heler, beskytter og plejer i dybden. Og så pynter de fint på badeværelset."

Få en Açai hand cream og en Açai cream soap fra Rudolph Care + 5 numre af Costume for kun 179 kr. + 49 kr. i porto og eksp. - du sparer 466,75 kr.

HVAD GØR DIN HÅNDCREME HELT SPECIEL?
“At den virker med det samme, at den ikke fedter, men trænger ind og absorberes let og samtidig giver en langvarig blødhed til hænderne. Som alle vores andre produkter er Açai hand cream meget drøj, og derfor skal man bruge mindre, end man måske er vant til. Brug hellere en lille smule to gange."

HVORDAN SKAL DU FORKÆLE DIG SELV I DECEMBER?
“Jeg har trods juletravlhed formået at have noget super dejligt nærvær med min lille familie her igennem december. Det føles som den bedste forkælelse at have kvalitetstid med min kæreste og vores børn.

Det er alt fra at krybe sammen under dynen til julekalenderen eller at lave mad og spise sammen uden at lave andet end at nyde hinanden. Vi har bestilt lidt god vin og en stor sortfodsskinke gennem vennerne i det spanske, som jeg ved bliver et hit. Så skal vi nok også nyde et havbad i ny og næ, vi skal nemlig være ved vandet og stranden det meste af julen."