5 uundværlige sommerfavoritter til tasken

Gør det nemt at friske dig op og komme videre mellem sommerens udendørsplaner, og hav disse SOS-favoritter med dig i tasken

En formiddag på stranden, frokost på dit stamsted, eftermiddagsdrinks i solen og middag under åben himmel kunne sagtens være opskriften på den perfekte sommerdag.
Men med de mange planer er der måske ikke altid tid til at komme hjem og friske dig op. Derfor har vi samlet nogle favoritter her, som du altid kan have med dig på farten, så du hurtigt kan blive klar til de næste sommerplaner.

Få kontrol over håret

Efter en tur på stranden eller i havnebadet har håret måske brug for en hånd til at blive sat eller genopfrisket, så du nemt kan tage videre til sommerens næste aftale. Med Batistes tørshampo får du et uundværligt stylingprodukt til både de naturlige og stylede krøller, hvis du ønsker at give håret mere fylde eller vil give dit hår tekstur - ligesom en fedtet hårtop også bliver reddet på bare få sekunder. Og med de mange varianter i små størrelser kan du nemt få plads til den i strandtasken.

Frisk huden op

Både ved dagens begyndelse og slutning kan din hud have godt at en god, dybdegående rens, der sikrer en sund og blød hud. Særligt om sommeren, hvor huden kan blive renset godt for solcreme, sved og skidt. One Smooth Operator fra Formula 10.0.6 er en rensende scrub, som eksfolierer huden skånsomt og fjerner urenheder. Den efterlader huden frisk, glat og ren, så du både kan bruge den enten morgen eller aften 1-3 gange om ugen – og have den med i tasken, hvis huden skal renses efter for eksempel træning eller en dukkert i havet.

Giv håret skånsom behandling

Der kan hurtigt blive brug for at rede håret igennem, hvis du har været på stranden eller ude i den friske sommerbrise, hvor håret kan blive godt uglet. Med en Tangle Teezer Compact Styler i tasken kan du nemt og hurtigt sørge for at rede håret igennem på skånsom vis, mens de bløde pigge samtidig giver en mild hovedbundsmassage. Uanset om du bruger den i vådt eller tørt hår, sørger den for en blid frisering – og beskytter med sit smarte cover både børsten og din taskes indhold, når den er med på farten.

Start dagen med en vitamin-maske

Giv huden en god start på dagen, inden du hopper ud til dine sommerplaner med en fugtgivende og vitaminrig maske. Med Bright Side Vitamin C fra Formula 10.0.6 afbalancerer du hudens sundhed og giver en mere ensartet tone gennem et frugtkompleks med 8% Alpha Hydroxy Acid. Brug masken 1-2 gange om ugen for det bedste resultat. Produktet indeholder AHA, som kan øge muligheden for solskoldning, så sørg for at bruge solcreme hver dag efter brug af masken.

Med den i skabet og de andre, ovenstående midler i tasken kan du sikre dig en sommer på farten, hvor du altid kan føle dig frisk og klar til sommerens eventyr.