Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Aspire8620-002_Web © Thomas Dahl

7 favoritter, der giver dig glød hele sommeren

Sommeren kan give din hud og dit hår en skøn glød – også selvom du ikke har let til kulør. Forlæng sommeren med disse syv favoritter.

Sommeren er endelig kommet, og det betyder lange dage i solen, lyse nætter og masser af glød til hud og hår.

Vi har samlet nogle af vores favoritter, som kan hjælpe dig med at få en sund glød og lækkert strandhår gennem hele sommeren, så du kan forlænge den solrige årstid.

Få en smuk glød og vedvarende kulør

Det kan for nogle være svært at få gang i en naturlig og fin kulør. Hjælp derfor sommergløden godt på vej med en lækker selvbruner som Australian Glows Facial Bronzing Mist, der giver din hud en frisk kulør. Brug den milde og hurtigtvirkende selvbruner som det sidste touch på din sommer-makeup, da den også virker som setting spray, og få liv og farve i kinderne med det samme.

Aspire8620-003_Web © Thomas Dahl

Hjælp den sommerlige kulør godt på vej med en bronzing mist og giv huden glød med plejende olie.

Bibehold din solbrune sommerhud med et lag nærende fugt for at sikre en vedvarende glød gennem hele sommeren med en olie som Go For The Glow Dry Body Oil fra Formula 10.0.6. Med en mild duft af mango og den naturligt fugtende jojoba-olie giver denne body mist dig et sundt og hydrerende lag fugt.

Fremhæv din friske sommerfarve med en skinnende highlighter duppet på med en Miracle Complexion Sponge fra Real Techniques på for eksempel dine kindben eller kraveben for den der ekstra fine effekt. Miracle Complexion Sponge er også oplagt at bruge sammen med Australian Glows Facial Bronzing Mist, så du nemt kan udjævne eventuelle skjolder.

Sørg for en naturlig og sund sommerhud

Om det er sommer eller vinter, bør du altid beskytte din hud mod solen. Gør det derfor nemt for dig selv og vælg en dagcreme med SPF. Med Picture Perfect Day fra Formula 10.0.6 fugter og beskytter du din hud mod de skadelig UV-stråler fra solen, mens cremen minimerer porer med hjælp fra blandt andet superfrugten guava og C-vitamin.

Aspire8620-004_Web © Thomas Dahl

En dagcreme med SPF faktor er et godt valg til dig, der kan have for vane at glemme solcreme i hverdagen.

Har du svært ved at få farve på kroppen, kan du give sommerhuden et let skub på vejen med en smart selvbruner som Gradual Tanning Lotion fra Australian Glow, der giver din krop mere eller mindre farve alt efter, hvor mange dage i træk du smører dig med den. Med den certificerede, økologiske hampfrøolie i cremen fugter og plejer du din hud, mens du sikrer dig en smuk sommerglød.

Indtag de lyse sommernætter med frisk hud og lækkert strandhår

Efter en varm sommerdag kan huden blive mere tilstoppet grundet blandt andet solcreme, mens varmen kan få dine porer til at producere mere sebum, som er et naturlig fedtstof i huden, der er med til at skabe urenheder.

Aspire8620-005_Web © Thomas Dahl

Der er intet som en rensende ansigtsmaske efter en dag på stranden, så huden kan fremstå frisk og sund.

Brug en god, dybdegående rensemaske som Sea Side Glow Peel Mask fra Formula 10.0.6 til at rense din hud grundigt efter en dag på stranden. Masken både renser, hydrerer og absorberer overfladiske olier, så du får en lækker og sund strandglød.

Har du også været ude og bade i løbet af dagen, kan det friske saltvand godt sætte sig i håret. Så når håret fedter i sommervarmen, kan en matterende tørshampoo fra Batiste i en bekvem rejsestørrelse være et uundværligt musthave i strandtasken. På den måde er du altid klar til at hoppe direkte videre ud i sommeren med friskt og velduftende hår.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev