8 produkter, der gør dig skøn i november

En ny måned er lig med nye produkter. Costume har testet nogle af de lækre skønhedsprodukter, der er at finde på hylderne netop nu

Skønhedsprodukter i november © Vogue Australia
1 / 9

Der er som sædvanlig masser af nyheder på hylderne, og her finder du Costumes absolutte favoritter.

Skønhedsprodukter i november
2 / 9

“Vores livsstil spiller en stor rolle for vores udseende, og især hud og hår påvirkes af stress. Estée Lauder kan ikke hjælpe dig til en mindre travl hverdag, men de kan hjælpe din hud til ikke at lade sig påvirke. Deres nye opdagelse er et effektivt moringa-ekstrakt, som styrker hudens eget forsvar. Det har de puttet i krukken på den allerede populære Revitalizing supreme-creme, der derfor har fået et + i enden. Jeg har til gengæld fået pænere hud og kan anbefale cremen til alle over 30. Nej, 25.”

Revitalizing supreme+ global anti-aging cell power creme, Estée Lauder hos Magasin.dk 795 kr.

Skønhedsprodukter i november
3 / 9

“I anledning af Bobbi Browns 25 års-jubilæum har hun lavet tre paletter inspireret af sine yndlingsbyer, New York, London og Paris. Hver palet indeholder farver til øjne og kinder i stil med den pågældende by, og udenpå er de pyntet af den dygtige modeillustrator Richard Haines. Min yndlingsby er Paris, så den ligger nu i min taske.”

City collection paris, Bobbi Brown 520 kr.

Skønhedsprodukter i november
4 / 9

“Hvis jeg kun måtte bruge ét mærke på mine vipper resten af livet, så ville jeg uden at blinke vælge L’Oréal Paris. Deres børster er fantastiske, og deres formler kan bare ikke drysse. Den nye Volume million lashes fatale er ingen undtagelse, og den er allerede blevet en del af min samling. Den skal bruges til festlige lejligheder, da der kommer godt gang i vipperne.”

Volume million lashes fatale, L’Oréal Paris hos Matas.dk 120 kr.

Skønhedsprodukter i november
5 / 9

“Tørhed giver flere rynker og er en af de største fjender, når vi taler om aldring. Derfor er Bioderma på banen med en blå serie, der skal slukke din huds tørst med en fugtgivende rens og tre plejeprodukter. Jeg bruger, ligesom størstedelen af de kvinder, jeg kender, den klassiske, røde Bioderma-rensevand, men den er nu skiftet til den blå for vinteren, der er målrettet dehydreret hud. And I’m loving it.”

Hydrabio H2O, Bioderma hos Luxplus.dk 129 kr.

Skønhedsprodukter i november
6 / 9

“Kiehl’s har 160 år på bagen, så nybegyndere kan man ikke kalde dem. Deres nyeste tiltag er Apothecary preparations-serien, som er et skræddersyet serum, du selv blander derhjemme efter en grundig hudanalyse af en ekspert. Du får desuden printet en label med dit navn på, så der ingen tvivl hersker om, hvis serum det er.”

Skin strengthening concentrate + 2 targeted complexes, Kiehl’s 705 kr.

Skønhedsprodukter i november
7 / 9

“Og blomster er netop, hvad du får i den nye Fleur de parfum. Chloé-rosen er blevet fortolket og udforsket flere gange i løbet af de otte år, der er gået, siden signaturduften sprang ud i fuldt flor. Den nyeste variant iført elfenbensnuancer er en bouquet af blomster med et strejf af hindbær. Af alle versioner indtil videre er det her klart min favorit.”

Fleur de parfum, Chloé hos Matas.dk 660 kr.

Skønhedsprodukter i november
8 / 9

“Drømmer du om fuldstændig dækning og en mat overflade, så er dette ikke produktet for dig, men vil du have en mere ensartet hud, der stadig ser levende ud, så er din drøm lige gået i opfyldelse. Dreamskins nye cushion er så naturlig, at det ser ud, som om du ikke har makeup på, men bare er stået ud af sengen med virkelig pæn hud og masser af udstråling.”

Capture totale dreamskin perfect skin cushion, Dior hos Matas.dk 620 kr.

Skønhedsprodukter i november
9 / 9

“Andet trin i din renserutine kan nu afløses af en toner uden alkohol til sart ud. Jeg renser først mit ansigt med rensemælk, så kører jeg en vatrondel med Cliqinues nye 1.0 over huden og afslutter med serum eller creme. Takket være salicylsyre og glucosamin fungere den også som en mild, daglig eksfoliering.”

Clarifying lotion 1.0, Clinique hos Magasin.dk 165 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev