8 produkter, der gør dig skøn mens du sover

Få mere ud af skønhedssøvnen med produkter, der natten over plejer, fugter og sætter hudens foryngende cellefornyelse i gang, så du kan vågne op med velplejet hud

natmaske, natcreme olie og serum © Thomas Dahl
1 / 9

Det er ikke uden grund, at dine otte timer i drømmeland oftest omtales som skønhedssøvn, fordi det er her, at huden regenererer og reparerer sig selv. Men vil du gerne have endnu mere ud af den forskønnende nattesøvn, bør du supplere hudplejen med de produkter, som vil få dig til at vågne endnu skønnere, end da du gik i seng.

Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, guider til sine forskønnende favoritter, og du finder de otte bedste natprodukter nedenfor.

Psst ... Denne test afslører, om du er i søvnunderskud

origins overnight maske
2 / 9

Fugtboost

“På dage, hvor min hud føles tør eller aftenen inden en vigtig aftale, allierer jeg mig med en fugtgivende maske, som gør underværker natten over. Natmasken fra Origins giver den tørstige hud et boost med abrikoskerneolie, hyaluronsyre og avocadoolie, og den har tilmed en skøn duft.”

Drink up intensive overnight mask to quench skin’s thirst, Origins 195 kr.

natmaske til øjnene fra aveda
3 / 9

Friske øjne

“Ligesom de fleste andre, kan jeg desværre også vågne op med mørke rande – særligt når natten ikke har budt på nok søvn. I perioder med for lidt søvn bruger jeg derfor Avedas natmaske under øjnene inden sengetid. I løbet af natten vil masken med et indhold af blandt andet curcuminoider fra gurkemejeroden lysne og på sigt mindske de hævede, mørke rande.”

Tulasāra wedding masque eye, Aveda hos Lookfantastic.dk 260 kr.(før: 335 kr.)

æteriske olie til natten fra Darphin
4 / 9

Beroligende fugt

“Efter en lang nat uden væskeindtag vil både hud og krop være tørstige ud på de tidlige morgentimer. Jeg drikker derfor altid et glas vand inden sengetid og giver huden et reservoir af fugt, den kan trække på natten lang ved eksempelvis at tilføje et par dråber beroligende natolie til mine øvrige plejeprodukter.”

Orange blossom essential elixir, Darphin 449 kr.

olifri natcreme fra mario badescu
5 / 9

Oliefri pleje

“Vil du have fugt uden brug af olie, er Seaweed night cream et godt match. Cremen er oliefri og fugter i stedet huden med ingredienser af kollagen og hyaluronsyre og ekstrakt af tang. Den føles dejlig mild og plejende på min sarte hud.”

Seaweed night cream, Mario Badescu hos Beautyhero.dk 275 kr.

murad city skin forurening og hudpleje
6 / 9

Detox

“Da det flere gange er blevet påvist, at forurening ælder huden, er jeg begyndt at tænke over at bruge produkter, som neutraliserer de skadelige partikler. Det gør Murads nye natcreme, hvor indholdet af antioxidanter fra kransburre og plantestamceller er med til at genopbygge hudens forsvar, imens du sover.”

City skin overnight detox moisturizer, Murad 549 kr.

frugtsyre sublime skin peel pads comfort zone
7 / 9

Et lille skub

“Jeg bruger gerne Sublime skin peel pads hvert efterår for at give min hud et intensivt skub efter en lang sommer med for meget sol. Frugtsyren sætter gang i hudens cellefornyelse og udjævner eventuelle pigmentpletter. Kuren skal bruges hver anden aften i en måned, og vil også lette hudens optagelsen af dine andre plejeprodukter.”

Sublime skin peel pad, Comfort Zone hos Magasin.dk 14 stk. 260 kr. (før: 325 kr.)

egf serum bioeffect
8 / 9

Dyrebare dråber

“Serummet fra Bioeffect er et af mine favoritprodukter, fordi indholdet af vækstfaktor-proteinet Egf er med til at forstærke hudens celleaktivitet hver nat. Det medfører spændstig hud og minimerer begyndende tørhedslinjer. Jeg bruger tre dråber på ren hud inden sengetid, og allerede efter en uge kan jeg se, at min hud igen ser mere fugtmættet og ensartet ud.”

EGF serum, Bioeffect hos Magasin.dk 945 kr.

a-vitamin beaute pacifique
9 / 9

Det glatte lag

“Beauté Pacifiques Super3 booster indeholder A-vitamin, som er særligt kendt for sin udglattende effekt på huden, fordi det stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Cremen skal bruges om aftenen, og er genganger i mine plejerutiner, fordi den giver mig en glattere hud med mindre synlige pigmentpletter.”

Super3 booster, Beauté Pacifique 415 kr..aspx {"target":"_blank","rel":"nofollow"})

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev