© Anna stokland

Årets skønneste julekalendere

Den skønneste måde at tælle ned til juleaften må være med en af disse julekalendere, der forkæler dig med skønhedsprodukter hver dag op til jul.

Julekalenderen der plejer din krop

Kom i julestemning med Kiehl's julekalender, der gemmer på 24 produkter, som er en sand julegave til din hud og dit hår – dagene op til jul kommer til at føles som et langt spa-ophold.

Julekalenderen med luksusbrands

Net-a-porter har igen i år lavet en julekalender med en blanding af deres favoritter og bestsellers, som inkludere produkter fra en række af skønhedsverdenens luksusbrands. Bag lågerne kan du finde produkter fra Charlotte Tilbury, Balmain og Augustinus Bader - og så har vi ikke afsløret for meget.

Julekalenderen til dig der elsker makeup

Hvis du er vil med makeup, så prøv at forestille dig glæden ved, at blive forkælet med et nyt makeupprodukt hver dag op til jul.
Bag lågerne i denne julekalender fra MAC Cosmetics kan du finde smukke produkter du med garanti kan bruge til dette års julefester.

Julekalenderen til den nysgerrige

Overraskelsesmomentet er ekstra højt, når du åbner en af de 24 pakker i denne julekaleder fra Sephora. Bag lågerne gemmer der sig et mix af både makeupprodukter og hudplejeprodukter – så det er ikke til at vide, hvilket slags produkt du får fra dag til dag.

Julekalenderen hvor du får meget for pengene

Du får noget for pengene, hvis du køber denne julekalender fra The Body Shop, som har den fineste pop-up konstruktion, der transporterer dig indenfor i et fint lille juleunivers. Derudover er prisen er venlig og kalenderen er fyldt med lækkerier, der kan forkæle din krop fra top til tå.