Bliv skøn som Amy Adams

Costume har lavet et eksklusivt beauty interview med American Hustle-stjernen, Amy Adams

Parfume, Lacoste ca. 400 kr. // Olie, Morrocanoil 319 kr. // Solbeskyttelse, Neutrogena ca. 50 kr.

Amerikanske Amy Adams drømte om at blive enten sygeplejerske eller sanger - men endte som skuespiller. Mon ikke du kender hende, som den naive prinsesse i Disney-filmen Fortryllet, som powerwoman Louis Lane i de nyere Supermand-film eller som den sexede Sydney Prosser i American Hustle? På Costume er vi betaget af Amys glødende lokker, fejlfrie hud og ungdommelige udseende - i en alder af 39 år. Costume har spurgt hende, hvad hun gør for at holde sig så smuk.

Foruden at spise så meget frugt og grønt som muligt og skære ned på fx. salt og hvede er den dietfrie skuespillerinde tilhænger af et par evergreen tips.

”Vand og solbeskyttelse! Jeg bliver nødt til at bruge solbeskyttelse, når jeg lever i Los Angeles - selv om vinteren. Når jeg ikke drikker vand, kan jeg klart se forskellen. Vand er min personlige redning," fortæller Amy til Costume.dk. For at beskytte sig i solen kan den smukke skuespillerinde stærkt anbefale Neutrogenas solbeskyttelse. Derudover er Banana Boats kropspleje og Morrocanoil til håret store favoritter på toilethylden.

Hvis der er noget andet, Amy elsker, så er det, når hendes hår dufter godt. Amys lille trick er derfor altid at sprøjte en god duft i håret lige inden, det er helt tørt. Hendes signaturduft afhænger lidt af hendes humør, men generelt foretrækker hun en, der kan følge hende både dag og nat. Amy er især fan af den nye parfume Eau de Lacoste Sensuelle, som hun selv lægger ansigt til rent kampagnemæssigt. Den udtrykker, som hun selv siger, en varme og sensualitet uden at være tung.

Amy fortæller os: "Jeg tror, at alle kvinder kan elske parfumen, der har noget alsidigt over sig. Det er det skønne ved Lacoste brandet generelt. Det er feminint og kræver ikke så meget af kvinden, men lader kvinden være sig selv."

Til hverdag er Amy ret casual og laid back, som hun selv udtrykker det. Mest af alt er hun en jeanspige, men når det er virkelig varmt om sommeren, kan hun sagtens finde på at hoppe i en fin sommerkjole. Oscarshowet ingen undtagelse. Hvis du også holdt godt øje med den røde løber i februar, så lagde du nemlig med garanti mærke til Amy i den smukkeste enkle og mørkeblå Gucci Premiere kjole.

"Gucci havde nogle kjoler med i American Hustle, som jeg elskede at have på. Jeg har arbejdet med Gucci tidligere og elsker designet. Der en vis enkelthed over designet, der virkelig udtrykker min sensibilitet omkring skønhed og mode," siger Amy om valget af sin Oscar-kjole.