Bliv sommersmuk med Costume

Få en luksuriøs solcreme fra Murad og en smuk neglelak fra Fnug, når du bestiller abonnement på Costume

En god solcreme og en smuk neglelak er to af sommerens vigtigste beauty essentials. Solcremen beskytter huden mod solskoldning og rynker, og neglelakken gør dig klar til sommerens fester på et øjeblik.

Nu kan du få en lækker solcreme fra Murad, en neglelak fra Fnug og 5 numre af Costume for bare 159 kr. plus porto. Klik her for at benytte dig af tilbuddet.

Murad Waterproof Sunblock SPF 30 beskytter til hud mod solens skadelige stråler og forebygger tegn på ældning af huden. Solcremen passer til alle hudtyper. Den effektive sunblock er samtidig vandfast og beskytter ansigtet og kroppen med en kraftig, bredspektret UVA og UVB beskyttelse - den ultimative solcreme til sol, strand og vand. Solcremen har en værdi af 295 kr. for 125 ml.

Neglelakken fra det danske mærke Fnug er i den fine, røde farve med det sommerlige navn Hot Pants. Fnug indeholder en smuk cocktail af protein, kaviar og vitaminer. Lakken har en eminent holdbarhed og er fri for DBP, Toulene og formaldehyde. Den har en værdi af 125 kr. for 10 ml.

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud:Murad Waterproof Sunblock SPF 30 + neglelak fra Fnug + 5 numre af Costume for kun 159 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. Normalprisen er 669,75 kroner, så du sparer 510,75 kroner.