Øjenbryn 2019 på Vanessa Hudgens
© Wenn.com

Sådan skal dine bryn se ud i 2019

Manden bag Instagrams mest populære bryn peger på årets største tendenser – samt de brynlook, du skal gå en stor bue udenom

Øjenbryn er stadig et stort fokusområde hos danske kvinder, men bryn-moden ændrer sig fra år til år.

Få et overblik over, hvordan dine øjenbryn skal se ud i 2019, og hvilke look du skal styre udenom, når bryneksperten Kenny Anker guider til årets bedste bryn.

Hvordan skal brynene se ud i 2019?

“At få stylet sine bryn, så de ser velplejede og polerede ud, er fortsat en trend i 2019. I år kommer der endnu mere fokus på styling-delen – altså makeup-delen – end der var sidste år. Flere bryn bliver friseret og sat med en brow gel, og der kommer mere makeup på brynene i 2019, dog stadig med naturlighed in mente.

Kort sagt er der tre store tendenser i 2019:

  1. At få stylet bryn

  2. Fyldige og velformede bryn

  3. At påføre mere makeup på brynene.”

Hvilke kvinder kan man kigge på for inspiration til 2019's bryn?

“Det er sjældent, at jeg siger det, men i 2019 er der faktisk mange personer, man kan kigge efter: Vanessa Hudgens og Allison Williams, og så er der selvfølgelig it-girls som Shay Mitchell og mange andre.”

Hvilke bryntrends vinker vi farvel til i 2019?

“Semi-permanent bryn er en af de 2018-trends, vi vinker farvel til. Tidligere har jeg nævnt, at det har været et quick fix, som hurtigt ville give dig et par 'nye' bryn, men ofte er det ikke de hurtige beslutninger, som er de rette. Flere amerikanske kendisser har allerede fået fjernet deres mircoblading, derfor siger vi i 2019 farvel til semi-permanent bryn og hej til de overdrevne dyre laser-behandlinger.”

Afblegede bryn er begyndt at vende frem – blandt andet var det en del af Pradas og Saks Potts' AW19-shows. Tror du også på tendensen?

“Jeg tror absolut ikke på den afblegede bryntrend. Og slet ikke i Skandinavien. Generelt i Skandinavien har vi lysere bryn og farver os til mørkere bryn end naturen har givet os, hvor man eksempelvis i Beverly Hills ikke får farve på brynene, når man besøger en Brow Bar. Derfor tror jeg ikke på de afblegede bryn ... I hvert fald ikke endnu!”