Cecilie Haugaard: Sådan holder jeg mig sund og skøn i hverdagen

Vi har spurgt model og influencer Cecilie Haugaard om hendes bedste skønhedstips i en travl hverdag. Læs med, og bliv inspireret her.

Hvordan ser en normal hverdag ud for dig?

Jeg har sjældent to hverdage, der ligner hinanden, og jeg er på ingen måde et rutinepræget menneske. Jeg er så heldig, at jeg de fleste dage har modeljob. På de dage står jeg tidligt op og bruger hele dagen på at rejse og arbejde. Jeg elsker de dage og føler mig oftest super inspireret og tanket op på energi. Når jeg ikke har job, er det bedste, jeg ved at få lov til at sove igennem, vågne af mig selv, nyde en stor morgenmad og løbe en tur i naturen. De formiddage er en kæmpe forkælelse for mig.

Hvad er dit bedste sundhedstip?

Søvn er selvfølgelig en klassiker, men jeg har det sådan, at hvis jeg føler mig udkørt i en periode, så forsøger jeg at nå “engle-toget”. Det vil sige at sove inden kl. 22.00 tre dage i træk. På tredjedagen føler jeg altid en ekstra energi. Derudover er kosttilskud som D-vitamin en vigtig del af min kost – især i vinterhalvåret – og C-vitamin samt Urte-pensil, når jeg føler, der er en forkølelse eller influenza på vej.

Hvordan bruger du dufte i din hverdag?

Jeg bruger duft hver morgen efter badet, inden jeg går ud ad døren. Det får mig til at føle mig ren, frisk og godt tilpas.

Elizabeth Arden har netop lanceret den nye White Tea Mandarin Blossom til kollektionen, der nu indeholder fire dufte. Har du en favorit?

Ja, jeg er vild med White Tea Vanilla Orchid. Den har dybde, uden at den bliver for tung, samtidig med at den har varme kombineret med en friskhed, og sidst men ikke mindst har den et feminint touch. Når jeg dufter til den, har jeg lyst til mere.

Hvilke stemninger og minder forbinder du med denne duft?

Jeg tænker sommervarme, blomsterbuske, aftenbadning og gammeldags is, hvor den hjemmelavede vaffel dufter af vanilje. Det er helt klart mine yndlingssommerminder.